Door drukte kan de bezorging langer duren. Reserveren en afhalen blijft mogelijk. Meer informatie.

0 Verlanglijst 0 Winkelwagen

HORNBACH & KAV2GO

KAV | bestelbus | HORNBACH

Wil jij alles direct mee naar huis nemen maar blijkt je auto toch iets te klein? Huur dan een KAV2GO bestelbus!

Leestijd 2 min.

Met een assortiment van 120.000 artikelen is de kans groot dat je net iets meer koopt dan vooraf gedacht. Wil jij alles direct mee naar huis nemen maar blijkt je auto toch iets te klein? Huur dan een KAV2GO bestelbus! De bestelbussen van KAV2GO kun je al vanaf één uur huren en staan klaar op het parkeerterrein van de vestiging. Zo kun je je aankopen eenvoudig en snel vervoeren en direct aan de slag met jouw project! Bekijk onderaan bij welke vestigingen je een KAV2GO bestelbus kunt huren!

HORNBACH & KAV2GO

 • Geen inschrijfkosten *
 • Geen eigen risico
 • Brandstof inclusief
 • Borg € 200,-
 • € 19,50 per uur + € 0,45 per gereden km (inclusief BTW)
  Hornbach klanten betalen de eerste 30 km slechts € 0,25 per km**

* Je kunt je gratis aanmelden via de aanmeldzuil in de HORNBACH-vestiging. Meld je je via de KAV website/app aan, dan betaal je 10 euro. Registratie is eenmalig.

** HORNBACH klant dient bij KAV aan te tonen dat daadwerkelijk artikelen bij HORNBACH zijn gekocht. Dit kan middels het indienen van de kassabon van HORNBACH per email naar info@kav2go.nl. Je krijgt dan het verschil € 0,20 per gereden km teruggestort (tot een maximum van 30 km).

Hulp nodig? Neem contact op met de klantenservice van KAV ! 088 -088 3434

KAV2GO . HORNBACH

Specificaties bestelbus

De Mercedes Sprinter bussen van KAV2GO hebben de volgende specificaties:

 • Trekhaak
 • Laadruimte: 3,00 (L) x 1,78 (B) x 1,94 (H) meter
 • Laadvermogen: 1550 kg
 • Versnellingsbak: automaat

Huren bestelbus

Het huren van een KAV2GO bestelbus is heel eenvoudig. In de HORNBACH-vestiging staat een klantenzuil. Meld je aan bij de zuil en volg de stappen op het scherm. Hulp nodig? Gebruik dan de vaste telefoon naast het scherm en maak automatisch contact met de KAV2GO helpdesk.

Locaties

De KAV2GO bestelbussen staan bij de volgende HORNBACH-vestigingen:

Vestigingen Waar vind ik de klantenzuil? Openingstijden
HORNBACH Amsterdam
Berchvliet 14
1046 CA
In de windvang boven bij de uitgang, tegenover de roltrappen. Wegens de huidige coronamaatregelen elke dag gesloten. Het huren van een KAV2GO bestelbus blijft mogelijk, maar alleen via de KAV2GO-app.
HORNBACH Duiven
Nieuwgraaf 18
6921 RJ
Bij de ProfiService-balie. Wegens de huidige coronamaatregelen elke dag gesloten. Het huren van een KAV2GO bestelbus blijft mogelijk, maar alleen via de KAV2GO-app.
HORNBACH Geleen
Einighauserweg 101
6163 AK
Bij de verhuurbalie, achter de kassa's. Wegens de huidige coronamaatregelen elke dag gesloten. Het huren van een KAV2GO bestelbus blijft mogelijk, maar alleen via de KAV2GO-app.
HORNBACH Nieuwegein
Veldwade 3
3439 LE
Bij de verhuurbalie, achter de kassa's. Wegens de huidige coronamaatregelen elke dag gesloten. Het huren van een KAV2GO bestelbus blijft mogelijk, maar alleen via de KAV2GO-app.

Benieuwd naar ons online assortiment? Bekijk alle 120.000 artikelen in de Onlineshop!

naar boven

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij HORNBACH gemakkelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie

x