0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 05-03-24 om 02:03 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Over HORNBACH

Expansie

Expansie

‘Er is altijd iets te doen!’ is ons motto. En dus doen we altijd iets. Nieuwe vestigingen openen bijvoorbeeld. Want wij blijven graag in beweging. Doet de markt ook.

De concurrentie zit niet stil en komt met nieuwe concepten en filialen. Bovendien fluctueert de vraag vanuit onze klanten en het aanbod vanuit onze leveranciers. Dat vraagt om een oplettend oog. We willen uitbreiden met passende vestigingen, op de juiste plek, zodat we onze meer dan 120.000 artikelen zo dicht mogelijk naar onze klanten kunnen brengen.

We zijn een van de meest toonaangevende Europese exploitanten van grootschalige bouwmarkten met tuincentra en breiden op dit moment in hoog tempo uit. Maar te snel groeien, daar heeft niemand iets aan. We moeten kansen grijpen, maar nooit overhaast. Altijd vanuit een langetermijnvisie. Daarom gaan we steeds weer zorgvuldig, onder leiding van HORNBACH Immobilien AG, op zoek naar passende A1 locaties.

Het HORNBACH Immobilien AG-team is een sterk team van vastgoedspecialisten met internationale ervaring. Deze specialisten zorgen voor het selecteren, de aanschaf en de ontwikkeling van nieuwe, veelbelovende vestigingsplaatsen.

We zoeken naar percelen vanaf ca. 30.000 m2, die langs toegangswegen van grote steden of dichtbevolkte gebieden liggen. Onze vestigingen moeten goed bereikbaar zijn! En het gehele plaatje moet kloppen. We zijn namelijk niet van plan om er volgende week weer weg te gaan. Als we iets doen, dan doen we het goed.

Op het aankopen van nieuwe vestigingen passen we de laatste jaren trouwens meer en meer de ‘sale & lease back’-formule toe. Die formule houdt in dat we een deel van de nieuwe HORNBACH-vestigingen aan investeerders verkopen. We huren de vestigingen vervolgens voor lange termijn van ze terug. En op die manier financieren we de verdere expansie van HORNBACH.

HORNBACH Immobilien AG houdt overigens niet op bij het scouten en slim aankopen van HORNBACH-vestigingen. In heel Europa selecteert het op toplocaties aantrekkelijke vestigingsplekken, waar vaak ook winkelcentra voor derden ontwikkeld worden. Zo creëert HORNBACH Immobilien AG gebieden die met hun veelzijdige aanbod de aantrekkingskracht van een hele regio vergroten. We gaan graag slim te werk.

Onze totale expansiestrategie is uiteindelijk maar op één ding gericht: We willen onze klanten continu, op de best mogelijke manier ondersteunen en dus letterlijk tegemoetkomen.

Wil je meer weten over onze expansie of heb je een tip?

Expansie - Nederland

HORNBACH Bouwmarkt (Nederland) BV
Gerben van Heeren / Jacqueline Tijchon
Grootslag 1-5
3991 RA Houten

Telefoon: +31 (0)30 - 266 98 98
Fax: +31 (0)30 - 266 98 91
E-mail: gerben.vanheeren@hornbach.com / jacqueline.tijchon@hornbach.com

Meer over HORNBACH

naar boven