0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 07-12-22 om 14:10 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Deskundig advies | HORNBACH

De dingen die jij voor elkaar weet te krijgen, hoe jij indrukwekkende projecten met beide handen beetpakt, daar hebben we diep, diep respect voor. We bewonderen je en we ondersteunen je. Jij verdient dan ook enkel de beste service. We voorzien je daarom in al jouw behoeftes, van oriëntatie tot advies, en van advies tot realisatie. Bij HORNBACH weten we waar je bij de uitvoering van je project behoefte aan hebt, en zijn daar als betrouwbare partner met onze hele organisatie op ingericht.


Meer dan 120.000 artikelen | HORNBACH

In onze vestigingen van mega-formaat bieden we dan ook een gi-gan-tische keuze aan artikelen, meer dan 120.000 verschillende kwaliteitsproducten! Zo kun je ook dat ene schroefje vinden, dat je maar 1 keer in je leven nodig hebt.

Enorme voorraden | HORNBACH

Bij HORNBACH is alles ook nog eens continu en in grote aantallen aanwezig, we willen namelijk niet dat iemand ooit misgrijpt. Wij hebben alles in huis, voor ieder project. Wel zo handig als je snel aan de slag wilt.

Laagsteprijsgarantie | HORNBACH

En wie met een project wil starten, wil ook niet wachten op aanbiedingen. Dus geen kortingsacties en allerhande voordeeltjes. Je betaalt bij ons zo weinig mogelijk. 365 dagen per jaar, gegarandeerd, en op het hele assortiment. Bij ons geen lokkertjes of spaaracties. Maar gegarandeerd de laagste prijs. Zo hoef je nooit te wachten tot dat ene product weer in de aanbieding is. En is een artikel elders toch goedkoper? Dan krijg je bij ons 10% extra korting voor de tip. Wel zo duidelijk en eerlijk.

Uitgebreide service | HRONBACH

Met een goed advies op zak wordt een project pas écht een succes! Daarom bieden we alle services die nodig zijn en je helpen je project uit te voeren. Maar vooral díe service, die van een onhandige klusser een vakman maken, en van een vakman een specialist. Niet voor niets komen onze medewerkers veelal uit de praktijk. Die weten waar ze het over hebben. Medewerkers die nieuwsgierig en eigenzinnig zijn. Mensen die bovendien niet zomaar de handdoek in de ring gooien. Echte specialisten uit het vak, die advies kunnen – én willen geven! Echte HORNBACH’ers, die bovendien barsten van de energie.

Immers: Er is altijd iets te doen! YippiejajaYippieYippieYeah!

Meer over HORNBACH

naar boven
HORNBACH