0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 765 - 78 90 - 00
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 26-06-22 om 09:21 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

De ochtend is van ons.

Leestijd 1 min.
De ochtend is van ons | HORNBACH

Jij bent voor de ochtend niet bang. Met een brede glimlach treed je haar tegemoet. Want je weet als geen ander… In de ochtend gebeurt het pas écht. Nog vóór de zon opkomt, heb jij al bergen verzet.

De wekker gaat. Je zet hem uit. Er krult een glimlach op je mond. Vandaag ga jij bergen verzetten.

Het is nog stil. Je bent alleen op de wereld en giet al genietend een kop koffie naar binnen. Hoppa. ‘Meters maken’, is het devies. Hoe vroeger de ochtend, des te meer meters. Want in de ochtend word je niet gestoord; geen mens die je afleidt. Je pakt je spullen, haalt diep adem en weet: ‘Aan het eind van deze dag is niks meer hetzelfde’.

Vandaag creëer jij een verschil tussen dag en nacht. Gewoon met je blote handen. Want vandaag begin jij aan dat ene project waar je al tijden aan wilde beginnen. Je zwoegt en ploegt en zweet en gáát.

En dan komt de zon voorzichtig op. Ook de rest van de wereld wordt eindelijk wakker. En dat terwijl jij al over de helft bent. Het eindresultaat komt in zicht. Je voelt je voldaan. Je voelt je krachtig.

De ochtend is van ons!

naar boven
HORNBACH