Door drukte kan de bezorging langer duren. Reserveren en afhalen blijft mogelijk. Meer informatie.

0 Verlanglijst 0 Winkelwagen

De Gouden Hamer 2018

de gouden hamer winnaar 2018 hornbach

Bloed, zweet en tranen heeft het ze gekost. 14 finalisten streden om de titel van aller-, aller-, allerbeste klusvader van Nederland! Benieuwd naar de winnaar? Kijk snel verder!

Leestijd 1 min.


Zij aan zij gingen ze de strijd aan. Allemaal probeerden ze te laten zien dat ze de aller-, allerbeste klusvader van Nederland zijn. Ze timmerden, zaagden en boorden zoals we nooit eerder zagen. Met ziel en zaligheid, met passie en 100% inzet. Alleen de crème de la crème wist de finale te halen.

En ja hoor, zaterdag 16 juni was het zover. De finalestrijd om De Gouden Hamer werd naar hartenlust gestreden. Maar liefst 14 finalisten gaven ALLES. En hoewel wij het stuk voor stuk helden vinden, die bonken van kerels, die vaders die hemel en aarde bewegen voor het poppenhuis van de kleinste of de boomhut van de oudste; er kan er natuurlijk maar één de winnaar zijn.

De held der helden, de man die zaterdag naar huis is gegaan met eeuwige faam, een apetrots gezin én De Gouden Hamer, is een man die het komende jaar door velen benijd wordt. Hij zaagde als een machine, timmerde alsof zijn leven er vanaf hing, boorde alsof het hout door midden moest en wist als een razende zijn eigen goaltje in elkaar te zetten!

Alfred Bikker gefeliciteerd! Namens heel HORNBACH en vooruit, ook een beetje namens de vaders die niet gewonnen hebben: Jij hebt De Gouden Hamer echt wel dubbel en dwars verdiend! Geef hem een mooie plek in huis!

naar boven

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij HORNBACH gemakkelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie

x