0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 03-12-23 om 16:08 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

De beste adviseurs dragen HORNBACH!

De beste adviseurs dragen HORNBACH!

Het beste advies herken je aan dit shirt. Bij HORNBACH werken namelijk mensen die verstand hebben van zaken. Opgeleide vakmensen en mensen met een passie voor zelf aanpakken.

Het beste advies herken je aan dit shirt. En dat shirt, dat kun je niet kopen. Je moet hem verdienen. Bij HORNBACH werken namelijk mensen die verstand hebben van zaken. Opgeleide vakmensen en mensen met een passie voor zelf aanpakken. In totaal telt HORNBACH duizenden jaren aan kluservaring. Ja, dat is veel. Maar het is nooit té veel. De mensen die we in onze vestigingen ontmoeten, hebben over het algemeen namelijk complexe vragen. Helemaal niet erg. Gelijk hebben ze. Want elk project moet gewoon goed zijn!

“Daar heb ik wel wat voor.”

De gemiddelde HORNBACH-bezoeker gaat verder dat het boren van een gaatje. Hij of zij stelt vragen als: “Welke soort beveiliging moet een buitenlamp minstens hebben?” Of: “De afvoer op ons koperen dak is aan vervanging toe. Welk materiaal kan ik hiervoor het best gebruiken?” en “Welk gereedschap gebruik ik het best voor een specifiek project?”. Complexe vragen en minder complexe vragen waar we altijd een antwoord voor klaar hebben.

Op zoek naar échte kennis? Volg het shirt.

Aan de 120.000 artikelen die we in assortiment hebben, zie je: Wij gaan voor het echte werk. Maar met 120.000 artikelen snappen we dat je soms door de bomen het bos even niet meer ziet. En dat is dé reden om een van onze HORNBACH adviseurs eens aan de mouw te trekken. Onze adviseurs geven met plezier antwoord op al je vragen.

Jaren aan kluservaring. En dat allemaal in één shirt.

Onze HORNBACH adviseurs delen altijd zoveel mogelijk kennis; projectadvies van A tot Z. Dat wil zeggen: we geven niet alleen informatie over een artikel, maar informeren je ook over alles wat je verder nog nodig hebt voor je project.

Benieuwd geworden?

Ben je benieuwd geworden en zou je graag eens een van onze adviseurs willen spreken? Kom naar jouw dichtstbijzijnde vestiging of plan een online adviesgesprek in. Zoek je eerst nog wat inspiratie? Kijk ook eens bij onze projectadvies pagina’s.

P.S. Verdien jij ook dit shirt? Kijk dan op https://werkenbijhornbach.nl/

Ontdek meer van HORNBACH!

naar boven