Verlanglijst 0 Winkelwagen 0

Beste Winkelketen 2018

Beste Bouwmarkt 2018

Bedankt! HORNBACH heeft de Beste Winkelketen verkiezing in de volgende categorieën de prijs in de wacht gesleept:

1. Beste Bouwmarkt
2. Beste webshop Bouw

Leestijd 1 min.

Winnen is belangrijker dan meedoen

‘Nou, nou, nou. Voor de 13e keer de trofee voor Beste Bouwmarkt van Nederland in de wacht slepen, is dat niet wat overdreven?’ Nee hoor. Helemaal niet. Winnen willen we, ook de 13e keer. Wij zijn namelijk niet vies van een goedgevulde prijzenkast. En dus hebben we goed nieuws:

Ladies and gentlemen, we got him! De Trofee voor Beste Bouwmarkt van Nederland dus. Hij is weer in de welbekende pocket. En dat niet alleen, dit jaar hebben we ook de award voor Beste Webshop Bouwmarkten binnen geharkt!

En dat hebben we aan jullie te danken, jullie; onze trouwe fans, klussers van het eerste uur, echte HORNBACH helden.

Onze dank is bijna net zo groot als ons assortiment! We sturen jullie daarom heel veel digitale aanmoedigingsklopjes, glimlachen van oor tot oor en enthousiasme waarmee je je volgende project écht succesvol kunt afronden.

En ben je op zoek naar nieuwe materialen voor dat volgende project? Dan weet je waar je moet zijn hè? Bij de Beste Bouwmarkt van Nederland. Of je nou naar één van onze bouwmarkten komt of alles online besteld.

Tot snel!

naar boven

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij HORNBACH gemakkelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie

x