Jurren Engelage: De Beste Klusser van Nederland 2020!

Duizenden strijders meldden zich aan, slechts 45 van hen plaatsten zich voor de spannende kwalificatieproef en uiteindelijk bleven er 15 finalisten over. In een spectaculaire finale streden zij om de titel de Beste Klusser van Nederland 2020 en de Gouden Hamer.

Gestreden. Er is maximaal gestreden! Met doorzettingsvermogen, kracht, zweet, lef, creativiteit, moed en… zagen we links en rechts nou een kleine traan voorbijkomen? Vast niet! Misschien ook wel. Maakt niet uit.

Want hoe het ook zij: De afgelopen maanden werd alles op alles gezet in de strijd om de titel ‘Beste Klusser van Nederland 2020’. Van de kandidaten tot de fans van deze toppers én de onpartijdige toeschouwers die de hele strijd vanaf het prille begin fanatiek gevolgd hebben; iedereen zette zich voor de volle 200% in.

Dank jullie wel

Daarom namens ons: Petje af, dikke vette schouderklop, dank, dank, dank voor de bizarre inzet, het onvermoeibare enthousiasme en de absolute strijdvaardigheid! We hebben van jullie genoten.

Bij de inschrijvingen werd al snel duidelijk: Het aantal getalenteerde, ijzersterke, indrukwekkende professionals en doe-het-zelf strijders in Nederland is groot. Heel groot. En tijdens de kwalificatierondes werd bovendien bewezen: Al deze stoere types bezitten ook nog eens volop oplossingsgerichte, creatieve, technische, handige en strijdvaardige skills.

De finale…

15 finalisten verschenen aan de start van de finale. In de krachtmeting der krachtmetingen streden zij om de titel ‘Beste Klusser van Nederland’. De spanning was voelbaar, je kon het bloed horen stromen en aderen zien kloppen. Alles, maar dan ook álles werd gegeven.

Er kan er maar één…

Onder de indruk. Dat zijn we. Van het overkoepelende talent van alle deelnemers samen. Absoluut! Maar eerlijk is eerlijk… Er was één deelnemer in het bijzonder die ons allemaal volledig omverblies met zijn prestaties. En daarom gaat de Gouden Hamer, de eeuwige roem, de landelijke campagne én de titel der titels dit jaar naar…

Jurren Engelage

Jurren Engelage, gefeliciteerd! Jij bent de Beste Klusser van Nederland 2020. En terecht! Je sleepte met volle overtuiging een berg stemmen binnen, maakte vervolgens maximaal indruk tijdens de kwalificatieproef en veegde tot slot, tijdens de grande finale, met iedereen de vloer aan. De titel is dus voor jou. Geen twijfel over mogelijk.

Wees er zuinig op, poets hem goed, schep erover op maar vooral ook: Ben trots! Dit is namelijk niet zomaar een titel, nee dit is een eretitel pur sang. Er is maar 1 Beste Klusser van Nederland. En dat ben jij. Jij! Ja, dat is een hele brede, zelfingenomen glimlach waard.

We zeggen het daarom nog maar eens: Gefeliciteerd!