Verlanglijst 0 Winkelwagen 0

Beste Klusser van Nederland

Rauf Morad is de Beste Klusser van Nederland!

Zestien klushelden streden op zaterdag 15 juni om de Gouden Hamer en natuurlijk de titel ‘De Beste Klusser van Nederland’ en man, wat was het een spannende strijd.

Leestijd 2 min.

DANK JULLIE WEL! Jullie allemaal. Van de heldhaftige strijders om de titel ‘De Beste Klusser van Nederland’ tot de fans van deze toppers én de onpartijdige toeschouwers die de hele strijd vanaf het prille begin gevolgd hebben. We zijn jullie stuk voor stuk dankbaar! Want afgelopen zaterdag was het genieten geblazen. Zóveel inzet, zóveel doorzettingsvermogen, zóveel passie, plezier en onverschrokkenheid om die ene titel. Daar zijn we trots op. Mega trots.

Afgelopen zaterdag verschenen de winnaars van de voorrondes én de winnaars van de wildcard aan de start. Je kon de spanning voelen, het bloed horen stromen, de harten zien kloppen. De 16 projectbazen lieten ons met volle overtuiging zien wat écht strijden inhoudt. Een tong uit de mond links, een bouwvakkersdecolleté rechts. Het maakte allemaal geen reet uit. Alles, maar dan ook álles werd gegeven.

Eigenlijk verdienden deze helden dan ook allemaal een Gouden Hamer op de schoorsteen, een outdoor campagne en eeuwige roem. Maar er kan er maar één de winnaar zijn (vraag maar aan Henny Huisman). De strijd is gestreden. De beslissing is gevallen. Het oordeel is geveld. De winnaar is…

RAUF MORAD

Rauf Morad, gefeliciteerd! Namens HORNBACH én de rest van Nederland: Je hebt hem verdiend. Deze kneiter van een trofee, deze Gouden Hamer, deze blinkende jongen. Zorg er goed voor. Poets hem af en toe op en bekijk dan vervolgens je eigen brede grijns in die pracht van een hamer. Mag gewoon, want zo’n mooie titel vraagt om een piepklein beetje ijdelheid.

Waarom Rauf de prijs der prijzen gewonnen heeft? Deze man heeft alles in huis wat wij van een HORNBACH-held verwachten, hopen of wensen. Van zijn houding kunnen we allemaal nog wat leren. En daarom is dit onze nieuwste frontman, ons nieuwe gezicht, onze held, de man die de Gouden Hamer meer dan verdiend heeft… De Beste Klusser van Nederland!

naar boven

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij HORNBACH gemakkelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie

x