Verlanglijst 0 Winkelwagen 0

Stem op de Beste Klusser van Nederland!

Wie is de Beste klusser van Nederland? HORNBACH

Duizenden strijders denken dat zij alles in huis hebben om de Beste Klusser van Nederland 2020 te worden. Stem nu op de twee strijders die op jou het meest indruk maken!

Leestijd 1 min.

Stem jouw Beste Klusser van Nederland naar de volgende ronde!

De vierde zoektocht naar de Beste Klusser van Nederland is in volle gang. Duizenden professionals en doe-het-zelf strijders zijn ervan overtuigd dat zij de Beste Klusser van Nederland zijn. Deze gemotiveerde helden en kundige aanpakkers meldden zich aan voor de strijd om de titel ‘Beste Klusser van Nederland 2020’ en velen stuurden stuk voor stuk een project in waar de trots én kwaliteit vanaf spat!

Al snel werd ons meer dan duidelijk: Nederland telt veel, heel veel, getalenteerde, ijzersterke, indrukwekkende klussers. Het is voor ons dan ook een onmogelijke opgave om de kandidaten voor de regionale kwalificatieproeven te selecteren. En dus schakelen we bij deze jouw hulp in!

Jouw stem telt! Dus laat ons weten welke twee projecten op jou het meeste indruk maken. Welke projecten blazen je omver of inspireren je? Zo bepaal jij welke helden straks deel mogen nemen aan de regionale kwalificatieproeven…

naar boven

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij HORNBACH gemakkelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie

x