i.v.m de ontwikkeling van de dieseltoeslagen kunnen er andere verzendkosten gevraagd worden dan je van ons gewend bent. De verzendtarieven kunnen hierdoor wekelijks stijgen of dalen. Bedankt voor je begrip!

0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 765 - 78 90 - 00
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
26-5-2022 10:00 - 17:00 Uur
1e pinksterdag gesloten
6-6-2022 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 25-05-22 om 07:57 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Actueel

Wie is de Beste Klusser van Nederland?

Leestijd 3 min.
De Nacht van HORNBACH

Oké, laten we er niet meer woorden aan vuilmaken. Tijd voor daden. Tijd voor actie. We nemen je mee de donkere nacht in waar alleen het geluid van boormachines tegen de wolken kaatst. Kijk hier naar de Nacht van HORBACH

Schop die klusschoenen maar uit en gooi die hardwerkende benen omhoog. Het is zover: de finale! Tijd om met eigen ogen te zien wie er met de felbegeerde Gouden Hamer naar huis gaat.

Onder een donkere hemel maar in het felle licht van de HORNBACH bouwlampen hebben de vier finalisten keihard gestreden voor die ene felbegeerde titel en het veroveren van de Gouden Hamer. De grond trilde en de houtsnippers vlogen alle kanten op, want er is maar één finale zoals deze…

Maar laten we eerst even terugkijken

Op een fantastisch avontuur waarin ons nogmaals is bewezen: Nederland is een prachtig klusland. Het stikt hier van de ambitieuze en creatieve klussers. Aan aanbod geen gebrek, maar wij zijn op zoek gegaan naar de állerbeste. Slechts vier klussers wisten de eindstreep te halen en maakten zich op voor de laatste sprint. Hebben ze het ook in zich om de winst binnen te slepen?

Dit is de winnaar!

Bij HORNBACH krijg je de winst niet cadeau. De eer komt je niet aanwaaien. En die Gouden Hamer ligt het lekkerst in een hand vol zweet, stof en eelt: het bewijs van uren keihard klussen en creatieve slagen maken. Nee, we maken het niet makkelijk.

Maar er is een winnaar…

Het stof daalt langzaam neer in de gangen van de HORNBACH en onze oren piepen nog van al het klusgeweld. En die Gouden Hamer? Die staat te pronken in de werkplek van de Beste Klusser van Nederland. Iemand die nu staat te glimmen van trots en zich met recht de koning(in) van het klussen mag noemen.

Oké, laten we er niet meer woorden aan vuilmaken. Tijd voor daden. Tijd voor actie. Kijk hier naar de Nacht van HORNBACH!

Dit vind je misschien ook interessant

naar boven
HORNBACH