0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 07-12-23 om 23:46 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Kies je categorie

Ontdek het winterassortiment!

Blader door onze populaire categorieën

HORNBACH | De Projectbouwmarkt met Onlineshop

HORNBACH is er voor de echte doorzetter. Voor mensen die met pure wilskracht, passie en hun eigen handen iets nieuws maken. Of het oude willen opknappen. Net zo lang schilderen, schroeven, boren en zagen tot het goed is. Het is onze passie om je daarbij te ondersteunen. Daarom staan er dagelijks duizenden medewerkers klaar. Zowel in onze vestigingen en in de Onlineshop voorzien wij jou van het juiste advies en het beste assortiment voor ieder project.

De dagen worden korter, we zijn vaker binnen: het najaar is in volle gang! Tijd om de handen uit de mouwen te steken. Er is immers altijd wat te doen. Kan jouw huis weleens een opknapbeurt gebruiken? Soms hoeft hier niet een hele verbouwing aan te pas komen. Begin eens met nieuwe binnendeuren. Of met weinig budget: plaats nieuw deurbeslag. Met een nieuwe lik muurverf of een leuk vliesbehang kom je al een heel eind. Omdat het buiten donker is speelt raamdecoratie ook een grote rol in de sfeer die je over wilt brengen. Ga voor strakke jaloezieën of een tijdloos rolgordijn.

Ook de vloer aanpakken? Ga voor een geschikte ondervloer. Tegenwoordig zijn veel vloeren geschikt voor voerverwarming. Zoals bijvoorbeeld pvc-vloeren en tegels. Werk je vloer af met hoge plinten voor een luxe uitstraling. Naast hout(look) op je vloer is het super populair om je wanden af te werken met wandbekleding van hout. Maar probeer ook eens andere vormen van wandbekleding voor een speels en creatief effect. En je bespaart er ook nog eens geld mee want wandbekleding dient ook een beetje als isolatiemateriaal!

Licht die creativiteit jouw wel? Bouw dan je eigen meubelen gewoon zelf! Met meubelpanelen en timmerpanelen maak je zelf meubels van mooi afgewerkt hout. Met de juiste schroeven en het beste gereedschap komt jouw project meteen van de grond! Liever een kast helemaal op maat? Ook dat kan!

In de tuin kun je van alles doen! Buitenverlichting maakt je tuin sfeervol maar óók veilig. Heb je nog tuinhout in je tuin liggen? Berg deze dan veilig op in een van onze tuinhuizen of bergingen. Zo voorkom je dat het wegregent!

HORNBACH | Het grootste assortiment met de beste services

Ga aan de slag met jouw project! Laat je niet tegenhouden en stroop de mouwen op. Maak bijvoorbeeld je muren tot een kunstwerk met een nieuw behang, of verf de muur in een kleur die jij wilt. Bekleed je wand met wandpanelen, of ga aan de slag met woondecoratie. Kies jouw project en je bent klaar voor het nieuwe jaar. Doe het samen met HORNBACH.

Bij HORNBACH adviseren en inspireren we je graag over alles wat te maken heeft met je badkamer plannen en inrichten. Met onze uitgebreide projecthandleidingen van bijvoorbeeld een wastafel monteren en een douchegoot plaatsen, maak je het jezelf gemakkelijk. Wij laten je zien hoe het moet en jij kunt direct aan de slag. Bij HORNBACH is alles verkrijgbaar voor het slagen van jouw project. En dat met de laagste prijsgarantie. Jij hebt de vaardigheden, wij de expertise!

naar boven