0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 07-12-23 om 20:13 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Buildify - Schuifdeurkasten op maat

Buildify - Schuifdeurkasten op maat

Zoek je een slaapkamerkast maar kun je de juiste maat of kleur niet vinden? Herkenbaar! Heb jij nog wat plek over op de zolderkamer maar gooit het schuine dak roet in het eten? Of wil je toch een bergplaats in een kamer waar een standaardkast niet past? We kennen het! Gelukkig zijn er meer dan genoeg opties om zelf een prachtige, passende kast te maken met een beetje hulp van Buildify.

Buildify biedt schuifdeursystemen waarmee je gemakkelijk je eigen, persoonlijke schuifdeurkast op maat maakt. Heel eenvoudig en met altijd een schitterend resultaat. Lees snel verder en ontdek de mogelijkheden! Je kunt gebruik maken van een inmeet- en Montageservice. De kast wordt altijd thuisbezorgd. Dat is nog eens kiezen voor gemak!

Ruimte besparen met schuifdeurkasten op maat

Buildify maakt schuifdeurkasten voor in elke ruimte. Een stijlvolle kamerhoge slaapkamerkast voor al je beddengoed of extra opslagruimte op zolder voor bijvoorbeeld fotoboeken of misschien kleding die je niet regelmatig draagt? Buildify biedt oplossingen voor elk opbergprobleem. Want of je nu een kast wil op de slaapkamer of op zolder, een kast onder de trap of eentje in een garage of bijkeuken, je kunt de ruimte benutten zoals jij graag wil. En met de zelfbouw schuifdeurkasten van Buildify heb je het voordeel dat ze zelf ook nog eens ruimte besparen, want er zijn geen openslaande deuren!

Buildify biedt volledige schuifdeurpakketten, rails en stootstrips in de gewenste kleuren. Inclusief de handgrepen en wielsets. Je hoeft alleen maar je deurpaneel te kiezen. Kom je er niet uit? Dan biedt Buildify ook een assortiment aan schuifdeurpanelen om je op weg te helpen.

Met de zelfbouwschuifdeuren van Buildify geef je de ruimte een eigen karakter. Voor elk type interieur of stijl heeft Buildify een geschikte schuifdeur. Of misschien heb je zelf een bepaalde deurvulling voor ogen. Met de zelfbouwsets creëer je gemakkelijk en snel een schuifkast in elke ruimte. Ook als je een beginnend klusser bent of zelfs helemaal geen doe-het-zelver. Met het eenvoudige systeem van de zelfbouwschuifdeuren van Buildify is het geen probleem om de klus te klaren. Montage is heel eenvoudig.

 • 
				Lage schuifdeurkasten op maat

  Lage schuifdeurkasten op maat

  Voor een schuine wand op zolder zijn lage schuifdeuren dé ideale oplossing om spullen weg te werken- of op te bergen. Je kunt er verrassend veel achter kwijt! Je hoeft enkel het juiste systeem te kiezen, zoals een rollend of hangend schuifdeursysteem en het gewenste deurpaneel.


 • 
				Hoge schuifdeurenkasten op maat | HORNBACH

  Hoge schuifdeurenkasten op maat

  Hoge schuifdeuren zijn perfect te plaatsen voor een inbouwkast in een slaapkamer of bijkeuken. Je kunt een schuifdeurkast maken van muur tot plafond en in elke gewenste breedte. Vervolgens kun je de schuifdeur voorzien van een mooie greep om de look helemaal af te maken.

 • 
				Schuifdeur als scheidingswand | HORNBACH

  Schuifdeur als scheidingswand

  Wil je op een originele manier twee ruimtes van elkaar scheiden? Dat kan eveneens via een schuifdeur. De Buildify-systemen zijn geschikt voor lichte of zware schuifdeuren voor een robuust gevoel. Hang er zelf panelen aan en zo geef je je ruimte exact de look en feel die je graag wil.

Buildify schuifdeursystemen op maat

Je kunt heel makkelijk de schuifdeurkasten zelf op maat maken. Zie je dit niet zitten, vraag dan in onze winkels of zij het voor je op maat maken. Zo ben je ervan verzekerd dat de deuren voldoen aan de door jou doorgegeven maten.

De indeling van je schuifdeurkast op maat bepaal je net als het systeem en de schuifdeuren volledig zelf. De keuze is aan jou. Een hangsysteem of juist veel planken? Jij bepaalt hoe je je spullen opbergt. De schuifdeursystemen van Buildify zijn een betaalbare en aantrekkelijke oplossing voor je opbergprobleem en geven elke ruimte meer klasse!

Kun jij nog wel wat hulp gebruiken voor het ontwerpen van jouw kast? Plan een videogesprek in voor persoonlijk advies!

Services die ook interessant kunnen zijn

naar boven