0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 23-09-23 om 00:42 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Smart Home mogelijkheden

Smart Home mogelijkheden

Een berichtje ontvangen op je mobiel wanneer de wasmachine lekt, het licht thuis inschakelen terwijl je onderweg bent, of zorgen voor de optimale temperatuur. Met Smart Home zijn er talloze mogelijkheden. Ontdek ze zelf!

Er zijn talloze mogelijkheden om je leven gemakkelijker te maken met Smart Home. Of het nu gaat om slimme stekkers, geautomatiseerde rolgordijnen of slimme verlichting, de technologie biedt vele opties om je dagelijks leven te vereenvoudigen.

De belangrijkste component van onze slimme oplossingen is de gateway, die fungeert als het brein van het systeem. Je kunt nieuwe apparaten toevoegen aan het systeem en regels instellen die aansluiten bij jouw wensen en behoeften, allemaal op de door jou gewenste manier.

Download gewoon de juiste app van het systeem, zodat je alles eenvoudig met je smartphone kunt bedienen. Gewoon ontspannen vanaf de bank of wanneer je onderweg bent.

De vier belangrijke thema's van veiligheid, comfort, energie en zorg zijn hieronder handig samengevat om te laten zien welke mogelijkheden er allemaal zijn met een SMART HOME by hornbach.

Veiligheid

Inbraakpogingen voorkomen

Een kort bezoek buitenshuis kan je duur komen te staan wanneer je niet goed afsluit! Beveilig je ramen en deuren.

Smart Home mogelijkheid voor beginners: dankzij deur- en raamcontacten krijg je via je smartphone een melding dat er iemand probeert in te breken. Tegelijkertijd klinkt er een luide sirene, zodat een inbraakpoging kan worden voorkomen.

Smart Home mogelijkheid voor experts: breid je scenario uit met een multisensor, die bewegingen in je huis detecteert en ook de sirene activeert. In geval van een alarm reageren je smart lampen en staat de inbreker plotseling in het volle licht. Een binnencamera neemt de situatie bij jou thuis op.

Klik op "Bekijk de artikelen" om de juiste producten voor jouw inbraakbeveiliging:

 Smart home mogelijkheden beveiliging HORNBACH
Bekijk de artikelen +

Melding bij lekkage

Het water staat in de keuken. De vaatwasser heeft een lek en je hebt nu waterschade. Dat zou niet gebeurd zijn met de watermelder. Deze meldt het je direct als er een waterlekkage in huis is. Door de sensoren wordt je onmiddellijk geïnformeerd over lekkages, zodat je direct en vooral op tijd kan reageren, wat de omvang van de waterschade minimaliseert.

Smart Home mogelijkheid voor beginners: installeer een eigen waarschuwingssysteem. Alles wat je daarvoor nodig hebt, is een SMART HOME by hornbach gateway en een watermelder die compatibel is met ons systeem. Is er sprake van lekkage, dan krijg je thuis of onderweg een melding op je smartphone, zodat je meteen kunt reageren.

Smart Home mogelijkheid voor experts: breid je smart home producten thuis uit met smart lampen en een binnensirene. Je wordt optisch op het gevaar attent gemaakt, omdat je smart lamp rood oplicht. Ideaal voor slechthorende mensen. De binnensirene waarschuwt je met een akoestisch signaal, wanneer je bijvoorbeeld op zolder bent en in de bijkeuken sprake is van lekkage.

Waarschuwingssysteem bij overstroming

Je waarschuwingssysteem werkt natuurlijk ook bij een lekkende leiding of overstroming tijdens onweer. Bescherm je tegen onaangename verrassingen!

Dit zijn de passende producten voor jouw waarschuwingssysteem:

 Smart home mogelijkheden waterschade HORNBACH
Bekijk de artikelen +

Melding bij rookontwikkeling

Bij jou thuis breekt brand uit, een regelrechte ramp! Want vaak valt brand pas op wanneer het te laat is.

Smart Home mogelijkheid voor beginners: jouw slimme rookmelder detecteert het vuur en stuurt een alarmmelding naar je smartphone. Je kunt meteen reageren en contact met de brandweer opnemen.

Smart Home mogelijkheid voor experts: breid je smart home producten thuis uit met een binnensirene, die luid alarm slaat. In noodgevallen kun je met FLAIR viyu de vluchtweg verlichten.

Dit zijn de passende producten voor jouw brandalarm:

 Smart home mogelijkheden rookontwikkeling HORNBACH
Bekijk de artikelen +
Scheidingslijn | HORNBACH

Comfort

Altijd het juiste licht

Met slimme verlichting en de SMART HOME by Hornbach app heb je de controle over meer dan alleen het aan- en uitzetten van je lampen. Je kunt het licht in je huis aanpassen aan je stemming, bijvoorbeeld door gedimd en rustig licht na een lange werkdag of felle kleuren voor een feestje met vrienden.

Je hebt er overigens geen elektricien voor nodig: je hoeft alleen maar je analoge lamp te vervangen door een smart lamp. Dat is alles.

Uiteraard kun je de passende lichtsfeer ook met je stem regelen door gebruik te maken van Amazon Alexa en de Google Assistant.

Dit zijn de producten voor het perfecte licht:

 Smart home mogelijkheden verlichting HORNBACH
Bekijk de artikelen +
PHILIPS Hue
PHILIPS Hue White and Color Ambiance LED-lamp E27/9W A60 RGBW
PHILIPS Hue White and Color Ambiance LED-lamp E27/9W A60 RGBW
55,95 € / Stuks

Slimmer ventileren

Als je lekker aan het werk bent in je werkkamer, dan kan het gebeuren dat je vergeet om af en toe even het raam open te gooien voor wat frisse lucht. Het is wel belangrijk om dit te doen om hoofdpijn en een muffe lucht te voorkomen.

De smart oplossing: gebruik een luchtkwaliteitssensor in je kamer. Je krijgt een melding van je smartphone wanneer het tijd is om te luchten. Zo zorg je kinderlijk eenvoudig voor een gezond woonklimaat.

Dit zijn de passende producten voor frisse lucht:

 Smart home mogelijkheden ventileren HORNBACH
Bekijk de artikelen +
Scheidingslijn | HORNBACH

Energie

Efficiënt verwarmen, goed voor de portemonnee en het milieu

Intelligente tijdschema's zorgen bij je thuis altijd voor de optimale temperatuur. Je kunt ook afzonderlijke ruimtes groeperen en apart bedienen. Gewoon vanaf de bank of onderweg, met de SMART HOME by hornbach app.

Alles wat je daarvoor nodig hebt, is een gateway en slimme radiatorknop voor jouw radiatoren. De thermostaatknoppen kun je er normaal gesproken heel eenvoudig afschroeven. Zonder gereedschap gebruiken.

Dit zijn de passende producten voor efficiënt verwarmen:

 Smart home mogelijkheden verwarmen HORNBACH
Bekijk de artikelen +

Goed zicht op je stroomverbruik

Elektronische apparaten blijven in de standby-modus stiekem stroom verbruiken, zonder dat je het doorhebt. Als je geen zin hebt om voor elk apparaat de stekker uit het stopcontact te trekken, dan hebben we goed nieuws: slimme stekkers bieden de oplossing!

Via tijdbesturing, groepering of wanneer je van huis bent, kun je je apparaten eenvoudig en snel met je smartphone aan- of uitzetten. Met slimme tussenstekkers kun je overigens ook analoge apparaten smart maken.

Dit zijn de passende producten om stroom te besparen:

 smart home stroom
Bekijk de artikelen +
Scheidingslijn | HORNBACH

Zorg

Thuis verbonden met je dierbaren

Op hoge leeftijd zelfstandig blijven? Wie wil dat niet! Smart home biedt mogelijkheden die jou daarbij kunnen helpen.

Smart mogelijkheden voor beginners: Je (groot)moeder valt, maar kan niet bij de telefoon. Een enkele druk op de XL-knop zorgt ervoor dat je wordt geïnformeerd. Zorg dat je hem op een strategisch gunstige plek plaatst.

Smart mogelijkheid voor experts: breid het scenario uit met een deur- en raamcontact. Zo merk je het bijvoorbeeld wanneer je (groot)moeder, anders dan gewoonlijk, niet op het gebruikelijke tijdstip van huis gaat.

Dit zijn de passende producten voor hulpbehoevende mensen:

 smart home ouderen
Bekijk de artikelen +

Projecten die ook interessant kunnen zijn

    naar boven