0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 07-12-22 om 15:24 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

De kleuren van SELECTION in jouw huis!

SELECTION biedt 30 prachtige muurverven. Elke kleur vertelt zijn eigen verhaal! Foto's leggen deze momenten vast die je nooit wilt vergeten. Herinneringen die voor altijd blijven bestaan. De foto's tonen landschappen, oceanen, oude paleizen, bomen, steden of dieren in unieke kleuren. Met SELECTION kun je deze kleuren in huis halen!

Duik in verschillende werelden en voeg precies het gevoel toe aan je dagelijkse leven!

SELECTION assortiment

Je kunt een exclusieve SELECTION van unieke muurkleuren in de beste kwaliteit verwachten! De pigmenten zorgen voor een bijzondere glans van de kleuren met een moderne en matte look.

Daarnaast heeft het merk hele woonconcepten klaar staan ​​voor de inrichting van je kamers. Behang, kussens en gordijnen worden thematisch gecombineerd in de “Home Collection”. Deze worden samengebracht tot een compleet design die doet denken aan een specifieke locatie.

Alle SELECTION muurverven op een rijtje:

Scheidingslijn | HORNBACH

SELECTION muurverven

SELECTION biedt een elegante matte, getinte verf die garant staat voor een prachtig, diep kleurbeeld op de muur. Eigenschappen zoals waterverdunbaar, ademend, perfect dekkend en een bijzonder diep en elegant mat kleureffect. Zodat jouw wereld thuis in een mum van tijd de mooiste woning aller tijden wordt.

Gezond leven met conserveermiddelvrije muurverven

Gezondheid en welzijn hebben tegenwoordig een hoge prioriteit in ons leven. De SELECTION muurverven zijn nu ook vrij van conserveringsmiddelen. De kleuren zijn super allergievriendelijk en interessant voor iedereen die waarde hecht aan gezonde binnenlucht.

Combineer muurkleuren op een stijlvolle manier

Op elk deksellabel vind je tips van onze stijlexperts over welke kleuren goed gecombineerd kunnen worden met de door jou gekozen toon. Ze tonen slechts één van de vele varianten. Je kunt natuurlijk alle kleuren met elkaar combineren.

SELECTION het merk | HORNBACH!
Scheidingslijn | HORNBACH

Groene muurkleuren van SELECTION

Overal in de wereld komen we de schoonheid van de natuur tegen. Op veel plaatsen speelt de kleur groen een belangrijke rol. Groen laat ons wachten op de lente! Ontdek een veelzijdige kleur die vreugde en geluk brengt. Bekijk hier alle groene kleuren van SELECTION.

Blauwe muurkleuren van SELECTION

Of het nu de Atlantische oceaan is of een meer: door de kleur blauw vergeten we even de tijd. Om die reden is blauw de kleur van verlangen, dromen en oneindigheid. Ga voor een kleur die je helpt ontspannen! Bekijk hier alle blauwe kleuren van SELECTION.

Roze & paarse muurkleuren van SELECTION

Roze en violet zorgen op veel plekken op de wereld voor een intensieve beleving. Van dromerige landschappen en grootse bouwwerken. Ontdek kleurrijke verhalen die ook thuis hun sporen achterlaten. Bekijk hier alle roze en paarse kleuren van SELECTION.

Gele & bruine muurkleuren van SELECTION

Geel en bruin zijn de kleuren van het licht en de aarde. Gecombineerd met een stralende levendigheid en zachte rust. Een lichtstraal die een bloem raakt of de avondzon die grote vlakken kleurt. Neem een duik in de kleuren van geluk en geborgenheid. Bekijk hier alle gele en bruine kleuren van SELECTION.

Rode en beige muurkleuren van SELECTION

Rood is de kleur van liefde. Het heeft zachte en krachtige tinten en heeft een sterke persoonlijkheid! Het is een kleur die harten opent en net dat beetje extra aan een kamer toevoegt. Bekijk hier alle rode en beige kleuren van SELECTION.

Grijze muurkleuren van SELECTION

Grijs is een kleur die duidelijke taal spreekt. Altijd charmant zijn vorm behoudt, zich prettig voelt in gezelschap van elke kleur, en altijd ontspannend is. Bekijk hier alle grijze kleuren van SELECTION.

Scheidingslijn | HORNBACH

Projecten die ook interessant zijn

naar boven
HORNBACH