Actueel

Opening HORNBACH Vloeren

Op 26 november was het zover: Om 7u ’s ochtends werd de allereerste vestiging van HORNBACH Vloeren in Kerkrade officieel geopend. En ook al was het vroeg, de opening was groots. Niet in de laatste plaats omdat we er met het complete team al maanden naar uitkeken, vooral ook omdat we schaamteloos trots zijn! Op alle inzet vooraf én op het uiteindelijke resultaat. En ondertussen verheugen we ons alweer op nieuwe projecten. Het liefst die van jou! Wij hebben meer dan genoeg plannen en ideeën. En die delen we het liefst met iedereen. Kom dus vooral langs in hét vloerencentrum van Nederland! Bij ons ben je zeven dagen per week meer dan welkom.

  • 
				Opening HORNBACH Vloeren Kerkrade 26 november 2021
  • 
				Opening HORNBACH Vloeren Kerkrade 26 november 2021
  • 
				Opening HORNBACH Vloeren Kerkrade 26 november 2021
  • 
				Opening HORNBACH Vloeren Kerkrade 26 november 2021
  • 
				Opening HORNBACH Vloeren Kerkrade 26 november 2021
  • 
				Opening HORNBACH Vloeren Kerkrade 26 november 2021
  • 
				Opening HORNBACH Vloeren Kerkrade 26 november 2021
  • 
				Opening HORNBACH Vloeren Kerkrade 26 november 2021

Dé vloer van nu

Visgraat vloer . HORNBACH

Daar is ie dan, terug van nooit weggeweest: de houten vloer. Wat is toch de X-factor van deze klassieker? Is het dat ie wel tegen een stootje kan en dus lang meegaat? Zeker! Maar ook de algehele uitstraling scoort aardig wat punten. En tegelijkertijd kun je, zoals bij alles wat mooi en tijdloos is, de vinger er niet precies op leggen. Is ook niet nodig. Want, geloof ons: als je zo'n vloer ziet, snap je het meteen!

De meest geliefde houten vloer van alle houten vloeren? Op het moment is dat de visgraatvloer. Snappen we. Visgraatparket heeft klasse, uitstraling én is enorm veelzijdig. Het past bij allerlei woonstijlen en geeft sfeer en warmte. Vooral in grote, vierkante ruimtes doet de visgraat het goed. Zoek je een houten vloer voor een kleinere kamer, met veel hoekjes? Dan is het een goed plan om voor een blokpatroon of smalle planken te kiezen. Maar de keuzes op houtgebied gaan nog verder. Want werk je je vloer af door hem in de was te zetten? Of lak je hem liever? Oh en wist je dat oliën ook een optie is? Die laatste is steeds populairder, want het zorgt ervoor dat je de houtstructuren goed blijft zien en dat brengt een authentiek gevoel met zich mee. Wat je ook kiest: met hout zit je eigenlijk altijd goed.

Isolatie: duurzaam én voordelig

Bodenbeläge verlegen

Het is weer wintertijd. Gezellig! Maar ook: best wel koud. Buitenshuis dan. Want als je het een beetje slim aanpakt, heeft iedereen bij jou in huis gewoon warme voeten. Ook in de koudste tijd van het jaar. Daarvoor hoef je je echt niet maandenlang blauw te betalen aan stookkosten - slecht voor het milieu én de portemonnee. Zorg gewoon dat je je vloer zorgvuldig isoleert. Me een goed geïsoleerde vloer kun je namelijk jaren vooruit, hou je de kou buiten, de warmte binnen, en de gas- en elektriciteitsrekening stukken lager. En het milieu is je ook nog eens dankbaar. Dat is winnen. Wat de gemakkelijkste en voordeligste isolatie-optie is, verschilt per vloer, maar voor elke soort en elke situatie hebben wij het juiste materiaal in huis. En als het nodig is, helpen we je ook nog met het aanbrengen ervan. Geen probleem!

Gietvloeren

Leggen op verschillende ondergronden | HORNBACH!

Gietvloeren winnen populariteit. En wij weten zeker dat je al vaak een gietvloer onder je voeten hebt gehad. Maar grote kans dat het je nog niet vaak echt is opgevallen. We zien gietvloeren vaak in de horeca, of bij de tandarts. Geen plekken waar de vloer het allereerste is waar je op let, maar wel plekken waar het nog eens extra fijn is om een vloer zonder naden te hebben. Want zo houd je een vloer extra makkelijk schoon. Er blijft namelijk geen vuil achter in naden of voegen! De laatste jaren zien we dat ook steeds meer mensen in huis voor een gietvloer kiezen. En dat snappen we heeelemaal! Want naast dat grote voordeel van het simpele onderhoud zijn gietvloeren ook nog eens warm, comfortabel én hypermodern! Ze voelen verrassend zacht aan en zijn verkrijgbaar in alle kleuren en stijlen die je kunt bedenken, van stoer tot rustgevend, van wild tot mild. Die kleuren blíjven trouwens ook langdurig in topstaat, want gietvloeren zijn heel kleurvast. Een originele en moderne optie dus. Voor bedrijven maar zeker ook in huis.