HORNBACH Vloeren assortiment

Ben jij voor jouw project op zoek naar een passende vloer? Dan moet je bij ons zijn! Niet alleen omdat het HORNBACH Vloeren-assortiment gigantisch is. Ook omdat alles direct op voorraad is. Tegels, parket, laminaat, PVC, vinyl, van basis tot luxe en alles daartussenin; u vraagt, wij draaien. Dus zoek je die ene tegel met afwijkende maat? Heb je je zinnen gezet op die bijzondere houtsoort die nergens te verkrijgen is? Klop eens bij ons aan. Grote kans dat wij een dikke vette glimlach op je gezicht toveren. Bij HORNBACH mag je maatwerk verwachten. En dat maatwerk bieden we aan tegen de allerlaagste prijs.

Bekijk het HORNBACH-assortiment

Tegels

Tegels zijn er in allerlei maten, kleuren, stijlen en materialen; voor binnen en buiten. Kortom: voor elke ruimte is wel een mooie tegel te vinden! En zeker als je naar HORNBACH Vloeren in Kerkrade rijdt. Want van keramiek tot natuursteen: ons assortiment is gigantisch en het bijbehorende advies uiteraard ook!

HORNBACH Vloeren Kerkrade - de grootste in vloeren!

Laminaat

Tot op de dag van vandaag is laminaat populair. Snappen we! Want laminaat ademt sfeer, net als hout. Bovendien is er altijd wel een ontwerp te vinden wat goed bij jouw huis en interieur past. De keuze is immers gigantisch. Ook fijn aan laminaat: het is Sterk met de hoofdletter S. Of moeten we zeggen: Onverwoestbaar met de hoofdletter O? Hoe dan ook is laminaat budgetvriendelijk. En het mooie is: dat zie je er dus niet aan af. Hier vind je al onze soorten laminaat; in alle kleuren en prints die je je maar kan bedenken. Wedden dat jij hier vindt wat je zoekt?

HORNBACH Vloeren Kerkrade - de grootste in vloeren!

PVC

pvc is perfect als je een slijtvaste, krasbestendige vloer zoekt! Maar daar houden de voordelen van een pvc-vloer nog niet op! pvc-vloeren zijn ook heel goed in het dempen van geluid én hebben relatief weinig onderhoud nodig. En dan zijn ze ook nog eens veelzijdig en geschikt voor elke ruimte in je huis. Nou, wat wil een mens nog meer? Een vakkundige adviseur misschien, die je vertelt hoe je zelf een pvc-vloer kunt leggen? Bij HORNBACH Vloeren in Kerkrade helpen onze adviseurs je graag bij jouw project.

HORNBACH Vloeren Kerkrade - de grootste in vloeren!

Houten vloeren

Een houten vloer geeft je huis al snel een krachtige look. Maar óók kan een houten vloer voor klassieke verfijning zorgen, tijdloos en modern overkomen of gewoon een smaakvolle en stoere sfeer ademen. Er zijn 1001 keuzes te maken op het gebied van de houten vloer. En we zijn super benieuwd welke keuze bij jou past! Bekijk hier het assortiment én de eigenschappen per houtsoort.

HORNBACH Vloeren Kerkrade - de grootste in vloeren!

Vloerbedekking

Vloerbedekking is in heel veel gevallen een goede keuze. Want het is vaak zacht en daardoor prettig en veilig, het is doorgaans warm qua uitstraling, biedt de mogelijkheid om heel simpel kleur in huis toe te voegen én het dempt geluid. Hoogpolig of laagpolig, effen of met een print, subtiel of uitbundig: met ons enorme assortiment slaag je altijd.

Beleef HORNBACH Vloeren .

Ruime keuze in vloerbenodigdheden