0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 30-11-23 om 07:50 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Rolgordijnen op maat-thumb-0
Rolgordijnen op maat-0
Afbeelding 1 van 1
Soluna

Rolgordijnen op maat

vanaf32,00 €*/ Stuks

Art.nr. 6109616
  • Materiaal: Polyester (PES), PVC, Viscose, Linnen
  • Toelichting: Dit artikel is speciaal voor je gemaakt. Daarom heb je geen herroepingsrecht en geen HORNBACH-retourrecht.
Meer artikeldetails
32,00 € *
Gemakkelijk laten bezorgen
  •  
  • Levertijd 4 weken
Afhalen in de vestiging Breda
  • Online bestelbaar

Artikeldetails

  • EAN
    2007005829535

Gegevensbladen

Omschrijving

Rolgordijnen op maat
Interieurdecoratie, bescherming tegen inkijk en gebruik van daglicht in één: lichtdoorlatende rolgordijnen zijn tijdloze klassiekers voor het raam. Wanneer ze naar beneden zijn, beschermen de rolgordijnen tegen nieuwsgierige blikken en laten ze tegelijkertijd het daglicht in je kamers. Onze rolgordijnen passen goed bij elke inrichtingsstijl en worden gekenmerkt door hun eenvoudige montage.

Let op: dit rolgordijn wordt gemaakt volgens jouw persoonlijke specificaties en kan dus niet geannuleerd en/of geretourneerd worden. Voor dit op maat gemaakt rolgordijn is noch het wettelijke herroepingsrecht noch het HORNBACH-recht van retour van toepassing.

Let op: weergegeven kleurstalen kunnen afwijken van het daadwerkelijke product. Wij adviseren altijd om in één van onze winkels langs te gaan of om kleurstalen te bestellen om de echte kleur te bekijken.”

Productkenmerken van het rolgordijn op maat
Er is keuze tussen lichtdoorlatende en verduisterende rolgordijnen.
Door de speciale weeftechniek bieden lichtdoorlatende rolgordijnen bescherming tegen inkijk, zonder de kamer onnodig te verduisteren. Zo blijft je woning zonovergoten en je privacy beschermd. Bij direct zonlicht zorgen ze voor schaduw en houden ze de kamer koel. De lichtdoorlatende rolgordijnen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en vormen een sfeervolle decoratie in het interieur.
De verduisterende rolgordijnen verbannen storend licht uit je kamers, wanneer jij dat wilt. Bovendien zijn het mooie interieurdecoraties, ideaal voor slaap- of kinderkamer. Bij direct zonlicht bieden de daglicht-rolgordijnen bovendien schaduw en houden ze de kamer koel. Het op- en afrollen wordt gedaan met een treksysteem aan de zijkant. Kinderen moeten zich onbekommerd en vrij kunnen bewegen in huis. Voor de veiligheid is de lengte van het treksysteem ingesteld op 100 cm. Is er een langer bediensnoer nodig, dan kan deze apart worden besteld.

Wat je verder nog moet weten over rolgordijnen
Inclusief bevestigingsmateriaal voor montage aan de wand, het plafond of in een nis. Met bijpassende klemdragers (apart verkrijgbaar) kun je het rolgordijn ook direct monteren zonder te boren en schroeven. Ideaal voor kunststof draai- / kiepramen.

Is een rolgordijn toch niet helemaal wat je zoekt? Geen probleem! HORNBACH biedt andere raamdecoratieproducten, die je ook helemaal aan je eigen wensen kan aanpassen: bijvoorbeeld jaloezieën op maat, duo rolgordijnen op maat, plisségordijnen op maat en lamelgordijnen op maat!

Reviews

Doener. We hebben je hoog zitten. En jouw mening ook. Help andere doeners en vertel wat je van onze artikelen vindt! We controleren onze reviews ook op echtheid; automatisch en door onze mensen. Betalen voor reviews? Dat doen we niet. Bekijk eenvoudig al onze reviewvoorwaarden.

naar boven