0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 30-09-23 om 20:42 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Plisségordijnen op maat-thumb-0
Plisségordijnen op maat-thumb-1
Plisségordijnen op maat-0
Afbeelding 1 van 2
Soluna

Plisségordijnen op maat

vanaf39,00 €*/ Stuks

Art.nr. 6109615
  • Materiaal: Polyester (PES), Viscose, Linnen
Meer artikeldetails
39,00 € *
Gemakkelijk laten bezorgen
  •  
  • Levertijd 4 weken
Afhalen in de vestiging Breda
  • Online bestelbaar

Artikeldetails

  • EAN
    2007005829528

Omschrijving

Plisségordijnen op maat
Dit raamdecoratieproduct wordt gemaakt volgens jouw wensen: selecteer maat, montageplaats, bediening, kleur, materiaal, gebruiksdoel etc. en je op maat gemaakte plisségordijn is klaar. Dus waar wacht je nog op? Aan de slag!

Let op: dit plisségordijn wordt gemaakt volgens jouw persoonlijke specificaties en kan dus niet geannuleerd en/of geretourneerd worden. Voor dit op maat gemaakte plisségordijn is noch het wettelijke herroepingsrecht noch het HORNBACH-recht van retour van toepassing.
Het plisségordijn is de raamdecoratie-oplossing voor individuele wensen. Als je je plisségordijn zelf configureert, ben je voorbereid op elke woonsituatie. Als decoratief element, qua kleur afgestemd op het interieur, als warmtewering, als bescherming tegen inkijk of om te verduisteren voor een betere nachtrust.

Productkenmerken van het plisségordijn op maat
Dit is waarom je je slag moet slaan: het plisségordijn op maat is net zo individueel als jij. Configureer je nieuwe plisségordijn naar eigen smaak: precies passend, in je favoriete kleur en functionaliteit.

Begin met de keuze voor plisségordijn Basic of plisségordijn Vario Deluxe. Maak daarna een keuze over de montageplaats en uitvoering. Bedenk hoe je het plisségordijn wil monteren: vrijhangend op het kozijn, muur of plafond, vrij hangend tussen het kozijn of wand, ingespannen op de venstervleugel of ingespannen tussen de glaslatten? Jij beslist! Hoe je wil je je plisségordijn bedienen? Definieer het basistype: moet het plisségordijn aan beide zijden, enkel van boven naar beneden of zelfs met twee stoffen van boven naar beneden sluiten? Kies ten slotte jouw plissévariant. Het plisségordijn met honingraatstructuur is een echt energiebesparend wonder. Dankzij de honingraatstructuur ontstaat er een isolerende luchtlaag tussen het raam en de kamer. Dit beschermt tegen geluid, hitte en kou. HORNBACH gaat bij raamdecoratieproducten voor het merk Duette! Geef vervolgens de gewenste breedte en hoogte op. Je hebt nu de eerste stap doorlopen!

De volgende belangrijke beslissingen die je moet nemen, hebben betrekking op het gebruiksdoel:
- Moet het plisségordijn op maat puur decoratief zijn?
- Wil je het plisségordijn gebruiken als bescherming tegen inkijk of zelfs als warmtewering?
- Of wil je met het plisségordijn slaapkamers verduisteren?
- Welke kleur heeft je voorkeur?

Let op: weergegeven kleurstalen kunnen afwijken van het daadwerkelijke product. Wij adviseren altijd om in één van onze winkels langs te gaan of om kleurstalen te bestellen om de echte kleur te bekijken.”

Is een plisségordijn toch niet helemaal wat je zoekt? Geen probleem! HORNBACH biedt naast plisségordijnen op maat ook rolgordijnen op maat, duo rolgordijnen op maat, jaloezieën op maat en lamelgordijnen op maat aan!

Dus met een plisségordijn, in de juiste breedte, hoogte en kleur, creëer perfecte raamdecoratie-oplossingen voor je huis. Yippie!

Reviews

Doener. We hebben je hoog zitten. En jouw mening ook. Help andere doeners en vertel wat je van onze artikelen vindt! We controleren onze reviews ook op echtheid; automatisch en door onze mensen. Betalen voor reviews? Dat doen we niet. Bekijk eenvoudig al onze reviewvoorwaarden.

naar boven