0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 30-09-23 om 21:47 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Lamelgordijnen op maat-thumb-0
Lamelgordijnen op maat-thumb-1
Lamelgordijnen op maat-0
Afbeelding 1 van 2
Soluna

Lamelgordijnen op maat

vanaf55,00 €*/ Stuks

Art.nr. 6109619
  • Materiaal: Aluminium, PVC, Polyester (PES)
Meer artikeldetails
55,00 € *
Gemakkelijk laten bezorgen
  •  
  • Levertijd 4 weken
Afhalen in de vestiging Breda
  • Online bestelbaar

Artikeldetails

  • EAN
    2007005829566

Gegevensbladen

Omschrijving

Lamelgordijnen op maat
Dit product wordt gemaakt volgens jouw wensen: selecteer maat, kleur, materiaal, montageplaats, gebruiksdoel etc. en je op maat gemaakte lamelgordijn is klaar. Dus waar wacht je nog op? Aan de slag!

Let op: de lamelgordijnen worden gemaakt volgens jouw persoonlijke specificaties en kunnen dus niet geannuleerd en/of geretourneerd worden. Voor deze op maat gemaakte lamelgordijnen is noch het wettelijke herroepingsrecht noch het HORNBACH-recht van retour van toepassing.

Let op: weergegeven kleurstalen kunnen afwijken van het daadwerkelijke product. Wij adviseren altijd om in één van onze winkels langs te gaan of om kleurstalen te bestellen om de echte kleur te bekijken.”

Zonwering en bescherming tegen inkijk: de lamellen zijn de ideale oplossing voor het beschaduwen van grote vlakken. De individuele, vrij hangende lamellen kunnen op hun lengteas worden gedraaid en horizontaal worden verschoven - voor meer flexibiliteit.

Productkenmerken van lamelgordijnen op maat
Dit is waarom je je slag moet slaan: de lamelgordijnen op maat zijn net zo individueel als jij. Stel je nieuwe lamelgordijn naar eigen smaak samen: precies passend, in je favoriete kleur en op basis van het gebruiksdoel.

Begin met de informatie over de montageplaats en uitvoering. Bedenk hoe je het lamelgordijn wil aanbrengen: in de dag / in het kozijn of op de dag / op de muur? Jij beslist! Welk materiaal heeft je voorkeur? Aluminium, stof of pvc? Geef vervolgens nog de breedte en hoogte van het gewenste lamelgordijn op. Met deze informatie sluit je de eerste stap af. Een schuin raam? Geen probleem! De lamelgordijnen van HORNBACH zijn ook als een slope-variant te configureren.

De volgende belangrijke beslissing die je moet nemen, heeft betrekking op het gebruiksdoel. Door de keuzemogelijkheden moeilijk ontvlambaar, geschikt voor werkruimtes met monitor en geschikt voor vochtige ruimtes kies je eigenschappen die je nieuwe lamelgordijn op maat nog specifieker maken.

Welke kleur moeten je nieuwe lamellen hebben? Bedenk ook hoe de lamellen geopend en gesloten moeten worden: van links naar rechts, van het midden naar buiten, van buiten naar het midden of van rechts naar links? Aan welke kant wil je de lamellen bedienen? Deze selectiecriteria bepalen of het raamdecoratieproduct uiteindelijk aan je verwachtingen voldoet.

Is een lamelgordijn toch niet helemaal wat je zoekt? Geen probleem! HORNBACH biedt andere raamdecoratieproducten, die je helemaal aan je eigen wensen kan aanpassen: rolgordijnen op maat, duo rolgordijnen op maat, jaloezieën op maat en plisségordijnen op maat.

Reviews

Doener. We hebben je hoog zitten. En jouw mening ook. Help andere doeners en vertel wat je van onze artikelen vindt! We controleren onze reviews ook op echtheid; automatisch en door onze mensen. Betalen voor reviews? Dat doen we niet. Bekijk eenvoudig al onze reviewvoorwaarden.

naar boven