0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
24-12-2023 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 10-12-23 om 14:22 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Jaloezieën op maat-thumb-0
Jaloezieën op maat-thumb-1
Jaloezieën op maat-thumb-2
Jaloezieën op maat-0
Afbeelding 1 van 3
Soluna

Jaloezieën op maat

vanaf31,00 €*/ Stuks

Art.nr. 6109618
  • Materiaal: Aluminium
  • Toelichting: Dit artikel is speciaal voor je gemaakt. Daarom heb je geen herroepingsrecht en geen HORNBACH-retourrecht.
Meer artikeldetails
31,00 € *
Gemakkelijk laten bezorgen
  •  
  • Levertijd 4 weken
Afhalen in de vestiging Breda
  • Online bestelbaar

Artikeldetails

  • EAN
    2007005829559

Gegevensbladen

Omschrijving

Jaloezieën op maat
Dit raamdecoratieproduct wordt gemaakt volgens jouw wensen: selecteer maat, kleur, materiaal, lamelbreedte, montageplaats etc. en je op maat gemaakte jaloezie is klaar. Dus waar wacht je nog op? Aan de slag!

Let op: deze jaloezie wordt gemaakt volgens jouw persoonlijke specificaties en kan dus niet geannuleerd en/of geretourneerd worden. Voor deze op maat gemaakte jaloezie is noch het wettelijke herroepingsrecht noch het HORNBACH-recht van retour van toepassing.

Let op: weergegeven kleurstalen kunnen afwijken van het daadwerkelijke product. Wij adviseren altijd om in één van onze winkels langs te gaan of om kleurstalen te bestellen om de echte kleur te bekijken.”

Jaloezieën versieren ramen, beschermen tegen nieuwsgierige blikken en reguleren de lichtinval. Of het nu in de werkkamer, op kantoor, in de badkamer of woonkamer is - het tijdloze design geeft elke ruimte een bijzondere sfeer en biedt een optimale bescherming tegen de zon.

Productkenmerken van jaloezieën op maat
Dit is waarom je je slag moet slaan: Jaloezieën op maat zijn net zo individueel als jij. Configureer je nieuwe jaloezie precies op maat, in je favoriete kleur en in de gewenste lamelbreedte.

Begin met de informatie over de montageplaats en uitvoering. Bedenk hoe je de jaloezie wilt aanbrengen: Moet deze op de wand, tegen het plafond, tussen het kozijn, op de venstervleugel of op de glassponning? Jij beslist! Van welk materiaal moet je jaloezie zijn gemaakt? Geef vervolgens de gewenste lamelbreedte op evenals de breedte en hoogte - met deze informatie heb je de eerste stap doorlopen.

We gaan nu verder met de keuze van de structuur en glansgraad en kleur: Mogen de lamellen een structuur hebben, of juist niet? Wil je de jaloezie in glanzende of matte uitvoering? Gebruik je de jaloezie in de badkamer? Vink dan 'Geschikt voor vochtige ruimtes' aan. Vervolgens kan je uitkiezen in welke kleur je jouw nieuwe jaloezie wilt hebben. Details ronden de configuratie af: hoe moet de jaloezie bevestigd worden? En waar moet de bediening zitten - optrekken rechts en tuimelen links of optrekken links en tuimelen rechts? Deze informatie bepaalt of het product aan je verwachtingen voldoet.

Is een jaloezie toch niet helemaal wat je zoekt? Geen probleem! HORNBACH biedt andere raamdecoratieproducten, die je ook helemaal aan je eigen wensen kan aanpassen: bijvoorbeeld rolgordijnen op maat, duo rolgordijnen op maat, plisségordijnen op maat en lamelgordijnen op maat!

Reviews

Doener. We hebben je hoog zitten. En jouw mening ook. Help andere doeners en vertel wat je van onze artikelen vindt! We controleren onze reviews ook op echtheid; automatisch en door onze mensen. Betalen voor reviews? Dat doen we niet. Bekijk eenvoudig al onze reviewvoorwaarden.

naar boven