0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 01-12-23 om 00:33 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Duo rolgordijnen op maat-thumb-0
Duo rolgordijnen op maat-0
Afbeelding 1 van 1
Soluna

Duo rolgordijnen op maat

vanaf68,00 €*/ Stuks

Art.nr. 6109617
  • Materiaal: Polyester (PES)
  • Toelichting: Dit artikel is speciaal voor je gemaakt. Daarom heb je geen herroepingsrecht en geen HORNBACH-retourrecht.
Meer artikeldetails
68,00 € *
Gemakkelijk laten bezorgen
  •  
  • Levertijd 4 weken
Afhalen in de vestiging Breda
  • Online bestelbaar

Artikeldetails

  • EAN
    2007005829542

Omschrijving

Duo rolgordijnen op maat
Dit raamdecoratieproduct wordt gemaakt volgens jouw wensen: selecteer maat, kleur, uitvoering, montageplaats etc. en je op maat gemaakte duo rolgordijn is klaar. Dus waar wacht je nog op? Aan de slag!

Let op: dit duo rolgordijn wordt gemaakt volgens jouw persoonlijke specificaties en kan dus niet geannuleerd en/of geretourneerd worden. Voor dit op maat gemaakte duo rolgordijn is noch het wettelijke herroepingsrecht noch het HORNBACH-recht van retour van toepassing.

Let op: weergegeven kleurstalen kunnen afwijken van het daadwerkelijke product. Wij adviseren altijd om in één van onze winkels langs te gaan of om kleurstalen te bestellen om de echte kleur te bekijken.”

Duo rolgordijnen zijn de perfecte combinatie van rolgordijn en jaloezie. Twee gestreepte banen stof, afwisselend transparant en ondoorzichtig geweven, maken het mogelijk om zelf de inkijk en doorkijk te regelen.

Productkenmerken van het duo rolgordijn op maat
Dit is waarom je je slag moet slaan: het duo rolgordijn op maat is net zo individueel als jij. Configureer je nieuwe duo rolgordijn naar eigen smaak: precies passend en in je favoriete kleur.

Begin met de informatie over de montageplaats en uitvoering. Bedenk hoe je het duo rolgordijn wilt aanbrengen: op de venstervleugel, in de dag / in het kozijn of op de dag / op de muur? Jij beslist! Wil je een duo rolgordijn met een montageprofiel of een cassette? Geef vervolgens nog de breedte en hoogte van het gewenste duo rolgordijn aan en je hebt de eerste stap al doorlopen.

Van welke stof moet je duo rolgordijn zijn? Bedenk van tevoren welke kleur je duo rolgordijn moet hebben, zodat deze past bij de rest van het interieur. Deze selectiecriteria bepalen of de geconfigureerde bescherming tegen inkijk en zonwering uiteindelijk aan je verwachtingen voldoet.

Een duo rolgordijn is toch niet helemaal wat je zoekt? Geen probleem! HORNBACH biedt andere raamdecoratieproducten, die je ook helemaal aan je eigen wensen kan aanpassen: rolgordijnen op maat, jaloezieën op maat, plisségordijnen op maat en lamelgordijnen op maat!

Reviews

Doener. We hebben je hoog zitten. En jouw mening ook. Help andere doeners en vertel wat je van onze artikelen vindt! We controleren onze reviews ook op echtheid; automatisch en door onze mensen. Betalen voor reviews? Dat doen we niet. Bekijk eenvoudig al onze reviewvoorwaarden.

naar boven