0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 23-02-24 om 20:58 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Deurstickers


10 resultaten
Online bestellenniet reserveerbaar
Deursticker Medusa 91x211 cm
(3)
39,95 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Deursticker Voetbal 91x211 cm
39,95 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Deursticker Orchidee II 91x211 cm
39,95 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Je hebt 10 van 10 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Populaire filters in het assortiment Deurstickers

Deurstickers kopen bij HORNBACH?

Heb je een paar deuren die aan een nieuw likje verf toe zijn? Dan ga je naar HORNBACH om verf en kwasten te kopen en ga je aan de gang. Ben je niet echt een schilder? Dan snel je naar de afdeling wanddecoratie. Hier vind je namelijk ons assortiment deurstickers. Het voordeel van het gebruik van stickers voor het opknappen van de deuren is dat je geen verfluchtjes in huis hebt. De sticker hoeft ook niet te drogen, dus de kinderen hoeven niet de kamer uit, terwijl jij aan het plakken bent. Kleine beschadigingen werk je met een sticker ook erg snel weg. Behalve deurstickers vind je bij HORNBACH onder andere ook muur,- raam- en tegelstickers.

Deurstickers voor elk interieur

Bij een deursticker denk je wellicht het eerst aan de kinderkamers, zoals bijvoorbeeld een voetbaldeur voor je zoontje. De stickers zijn echter ook zeer goed toe te passen in de woon- en slaapkamer. Het toepassen van stickers is een snelle manier om jouw interieur op te fleuren of een andere uitstraling te geven, zonder dat er hakof breekwerh aan te pas komt. Er zijn deurstickers met motieven voor elk type interieur, van landelijk tot industrieel.

Aanbrengen van deurstickers

Het plakken van een deursticker gaat wat makkelijker als je met z’n tweeën bent. Zo kan de een de sticker netjes uitlijnen, terwijl de ander voorzichtig het draagpapier verwijdert. Onderstaand de stappen:

  • Sluit de deur en verwijder de klink en de slotplaat en verwijder vuil en vet.
  • Maak 10 – 20 cm van het draagpapier los en positioneer de deursticker met de bovenkant van de deurpost. Laat de sticker aan alle kanten iets uitsteken indien mogelijk.
  • Wrijf de sticker met een droge spons voorzichtig tegen de deur vanuit het midden naar rechts en vanuit het midden naar links, zodat er geen luchtbellen ontstaan.
  • Trek de volgende 20 cm draagpapier los en herhaal de voorgaande stap.
  • Als je klaar bent vouw je de uitstekende stukken om, of je snijdt ze voorzichtig af met een stanleymes.
  • Plaats de slotplaat en de deurklink weer op de deur en klaar!

De beste deurstickers bestel je eenvoudig online

Wil je je deurstickers zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!
naar boven