0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 03-02-23 om 14:35 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Elektrische vloerverwarming


8 resultaten(19 varianten)
Online bestellenReserveren & afhalen
VERIA Thermostaat Control ET45 inbouw
Veria
(5)
119,00 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
VERIA Thermostaat Control T45
Veria
(7)
79,00 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Overzicht
Vloerverwarming aanleggen

Vloerverwarming aanleggen

Vloerverwarming is verwarming die in de vloer is ingebouwd. Door de gelijkmatige verdeling zorgt vloerverwarming voor een aangename temperatuur. Maar het biedt meer voordelen; zo bespaar je energie en dus uiteindelijk oo ...meer

VERIA Elektrische vloerverwarming Clickmat 55, 2 m²
4 varianten
Veria
(9)
112,50 € * / Stuks
(56,25 € * / m²)
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
VERIA Clickmat vulmat 2,0 M²
Veria
49,00 € * / Stuks
(24,50 € * / m²)
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
VERIA Clickmat verlengkabel EC 0,25 m
3 varianten
Veria
15,00 € * / Stuks
(60,00 € * / m)
Online bestellenReserveren & afhalen
U hebt 8 van 8 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Elektrische vloerverwarming

Elektrische Vloerverwarming kopen bij HORNBACH

Vloerverwarming leggen . HORNBACH

Elektrische Vloerverwarming wordt steeds populairder, en terecht! Er is niks lekkerder dan met je blote voeten over een warme vloer te lopen. Elektrische Vloerverwarming biedt een constante verwarming. Er wordt continu verwarmt,om de gewenste kamer temperatuur te behouden. Ideaal en gunstig voor de stookkosten. Onze tip is om de verwarming continue op een vaste temperatuur te laten staan. Er is namelijk enige tijd nodig om de gewenste warmte te verkrijgen en de massa (tegels, laminaat, vloer) nemen de hitte op en houden deze vast!

Eenvoudige elektrische vloerverwarmingsmatten

Het was nog nooit eenvoudiger om een vloer warm te maken dan met geprefabriceerde elektrische warmtematten, die heel eenvoudig met een klik met elkaar verbonden kunnen worden Na het leggen van de matten hoef je alleen nog de thermostaat aan te sluiten en de stekker van het vloerverwarmingssysteem in een gewoon stopcontact te steken. De warmtematten worden heel eenvoudig direct op de aanwezige houten of betonnen vloer gelegd en vervolgens met het materiaal van jouw keuze bedekt. De warmtematten zorgen automatisch voor demping van loopgeluiden en lawaai en er is geen verdere onderlaag nodig. Bovendien vormt het onderste gedeelte van PP-schuim een effectieve isolatielaag. De vloerverwarming reageert heel snel en verdeelt de warmte dankzij de geïntegreerde aluminiumfolie gelijkmatig over de vloer

Uitleg vloerverwarming

Warm, comfortabel en onzichtbaar! Met vloerverwarming haal je meerdere voordelen in huis. En wie denkt dat vloerverwarming alleen maar iets is voor een grote portemonnee, heeft het bij het verkeerde eind! Tegenwoordig maken veel uiteenlopende systemen een snelle en eenvoudige inbouw van vloerverwarming mogelijk voor in elke ruimte. Lees alles hierover!

De beste elektrische vloerverwarming bestel je eenvoudig online

Wil je je elektrische vloerverwarming zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven