0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 01-12-22 om 15:41 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Batterij opladers


4 resultaten
Online bestellenReserveren & afhalen
VARTA Batterijlader LCD Multi Charger+
Varta
(2)
29,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
VARTA Batterijtester LCD Digital
Varta
(9)
8,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
U hebt 4 van 4 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Batterij opladers

Batterij oplader kopen bij HORNBACH

Als je op zoek bent naar een batterij oplader, dan ben je bij HORNBACH aan het juiste adres. HORNBACH heeft verschillende batterij opladers in haar assortiment. Je kan kiezen voor een batterij oplader die meerdere batterijen tegelijk oplaadt. Wel zo handig. Bekijk goed voor je een batterij oplader koopt, of die de type batterijen die jij wilt opladen, kan opladen. Als dat zo is dan is een batterij oplader een zeer duurzame aankoop. Je hoeft op deze manier niet iedere keer nieuwe batterijen te kopen. Veel beter voor het milieu dus. Wij bieden op al onze producten, en dus ook op een batterij oplader, de laagste prijsgarantie. Je weet dus zeker dat je goedkoper uit bent dan bij onze concurrenten. Mooi meegenomen dus!

Batterijen in gebruik

Een batterij oplader is een tool waarmee je lege batterijen weer kunt opladen. In een volle batterij zit energie dat eruit komt als je de batterij ergens voor gebruikt. Aan een lege batterij heb je niet veel. Je kunt ze inleveren in speciale bakken zodat ze hergebruikt kunnen worden. Je kan zelf dus ook heel gemakkelijk een batterij hergebruiken door een batterij oplader aan te schaffen. Heb je nog verdere vragen over onze batterij opladers? Kom langs in jouw HORNBACH vestiging of kijk online voor jouw beste optie!


Aan de slag met je verlichting!

Heb je vragen over jouw verlichting? Dan kan je deze vragen altijd stellen aan ons personeel in de vestiging bij jou in de buurt. Of lees al onze tips op onze adviespagina's. Kortom niks houdt je meer tegen! Zorg voor de perfecte verlichting en ga aan de slag!

De beste batterijen opladers bestel je eenvoudig online

Wil je je beste batterij oplader zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven