0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
24-12-2023 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 10-12-23 om 15:46 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Zwembadpompen


4 resultaten
BESTWAY Cartridge filterpomp 1,2 m³/u
Bestway
(3)
39,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenReserveren & afhalen
Advies
Filtersystemen voor zwembaden

Filtersystemen voor zwembaden

Ongestoord zwemplezier is alleen mogelijk als je een filterinstallatie op je zwembad aansluit. Dit technische hoogstandje voorkomt dat je zwembad muteert tot een stinkende vijver waarin zich kiemen en bacteriën ophopen.

Online bestellenniet reserveerbaar
Je hebt 4 van 4 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Zwembadpompen

Zwembadpomp kopen bij HORNBACH

Warmtepompen voor tuinzwembaden | HORNBACH!

Een zwembadpomp is een apparaat dat het water van je zwembad filtert of opwarmt. De meeste soorten pompen werken door het water aan te zuigen, te reinigen en vervolgens weer in het zwembad te stuwen. Zo maak je snel korte metten met bladeren, mos, schimmels en meer. Aan de andere kant bestaan er ook elektrische pompen voor het opwarmen van zwembadwater. In de online shop van HORNBACH vind je talloze pompen voor zwembaden.

Verschillende soorten zwembadpompen

Let bij de zoektocht naar een zwembadpomp vooral op onderstaande factoren:

1. Elektrisch of handmatig

In de online shop van HORNBACH zijn er zowel handmatige als elektrische zwembadpompen. De Airhammer Luchtpomp van BESTWAY is een goed voorbeeld van een pomp met manuele bediening, door middel van een dubbel handvat bovenaan. De Hot Splash zwembadpomp is een elektrische model met een hoge capaciteit. Het is hierdoor een goede oplossing voor het automatisch opwarmen van het water in een klein zwembad.

2. De capaciteit van de pomp

Bij de keuze voor een filterpomp is het van belang dat je rekening houdt met de maximale capaciteit. Bij de producten in de online shop van HORNBACH is die weergegeven in m3/uur. De BlueBay filterpompen hebben een capaciteit van 8 of 10 m3 per uur, afhankelijk van het model dat je kiest. Een kleiner model als de Bestway Flowclear Cartridge pomp verwerkt tot 1,2 m3 water per uur en is vooral geschikt voor kleine zwembaden.

3. Het vermogen

Zoek je een elektrische pomp voor de opwarming van je zwembadwater? Let dan ook op het vermogen, dat is uitgedrukt in kW. De Hot Splash warmtepomp heeft bijvoorbeeld een maximaal vermogen van 3,5 kW en is dus perfect voor een klein zwembad.

Houd je zwembad schoon!

De waterbehandeling is altijd een samenspel van meerdere factoren. Als je een daarvan achterwege laat, raakt het hele systeem al snel onbeheersbaar. Van cruciaal belang voor een optimale waterkwaliteit zijn:

  • Filtertechniek: de filterinstallatie moet zijn afgestemd op de grootte van het zwembad. Hoe beter de filterinstallatie, hoe lager de kosten voor de zwembadchemie.
  • Hydraulica: een slechte doorstroming van het zwembad zorgt meestal voor algaantasting.
  • Hulpparameters voor de hygiëne zoals de pH-waarde en desinfectiemiddelen zoals chloor of actief zuurstof. Deze vind je bij zwembad onderhoud.
  • Voeg regelmatig schoon water toe aan het zwembad.

Start hier je zwembadproject:

naar boven