0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 07-02-23 om 06:21 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Tuinfakkels


6 resultaten
Top-artikel
Bamboefakkel 90 cm
(11)
2,29 € * / Stuks
Bij afname van 48 Stuks :
2,19 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
GOLDEN FLAME Zweedse fakkel 100% FSC® diameter 14-18
Bij afname van 210 Stuks :
4,09 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Bamboefakkel 120 cm
(11)
2,99 € * / Stuks
Bij afname van 48 Stuks :
2,89 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Bamboefakkel 60 cm
(11)
1,99 € * / Stuks
Bij afname van 60 Stuks :
1,89 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Solar fakkel H61,5 cm
7,99 € * / Stuks
op dit moment niet online bestelbaarop dit moment niet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
U hebt 6 van 6 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Tuinfakkels

Populaire filters in het assortiment Tuinfakkels

Tuinfakkels kopen voor in de tuin

Wat is er nou fijner dan wegdromen bij het flakkerende licht van je tuinfakkels! Bij HORNBACH hebben we meerdere tyoen tuinfakkels. Zo is daar de klassieke bamboefakkel maar ook de fakkel met een heerlijk geurende citronella kaars. Met een tuinfakkel geef je je tuin net dat beetje extra sfeer wat je met gewone tuinverlichting niet voor elkaar krijgt! Geniet van je bbq of je loungeset met de tuinfakkels van HORNBACH. Met onze laagste prijsgarantie, heb je ook altijd de beste prijs.

Een tuinfakkel voor elk moment

Tuinfakkels zijn geschikt voor zowel de zomer als winter. Tijdens de winterbbq geven ze sfeer tijdens die borrel met een gluhwein in de hand. In de zomer geven ze kleur aan een tuinfeestje, poolparty of trouwfeest. Daarnaast zijn ze ook ideaal om bepalende stukken van je tuin of tuinpad uit te lichten.

Alles voor je tuin!

Heb je vragen over tuinproject? Dan kan je deze vragen altijd stellen aan ons personeel in de vestiging bij jou in de buurt. Of kijk eens bij onze adviespagina's over tuinhuizen en carports bouwen, bbq's kiezen of water in de tuin. Hier vind je al onze handleidingen voor handige tips en meer informatie van onze experts. Kortom niks houdt je meer tegen! Zorg voor de perfecte voorbereiding, en begin aan je tuin!

De beste tuinfakkels bestel je eenvoudig online

Wil je je tuinfakkels zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven