0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 06-12-23 om 02:24 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Hydrofoorpompen


3 resultaten
Online bestellenniet reserveerbaar
FOR_Q Hydrofoorpomp FQ-HW 3.200
for_q Hydrologic
(1)
219,00 € * / Stuks
op dit moment niet online bestelbaarReserveren & afhalen
PATTFIELD Hydrofoorpomp PE-HW 650
Pattfield
(9)
149,00 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Je hebt 3 van 3 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Hydrofoorpompen

Hydrofoorpomp kopen bij HORNBACH

Beste hydrofoorpomp kiezen

Een Hydrofoorpomp is zoals de naam al doet vermoeden een waterpomp die geschikt is voor huishoudelijk gebruik. Hierbij gaat het om het pompen van schoon water of om opgevangen regenwater. De Hydrofoorpomp kan gebruikt worden voor het zwembad maar is ook te gebruiken om je tuin te besproeien. Kortom, het is een pomp die geschikt is voor het gebruik van grondwater. Een handige oplossing voor als je regenwater uit eigen tuin wilt gebruiken. HORNBACH biedt een groot assortiment aan Hydrofoorpompen. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

De toepassing van een Hydrofoorpomp

Een Hydrofoorpomp pompt water op uit een bak die gebruikt wordt voor de opvang van regenwater. Maar ook kun je hem gebruiken om schoon drinkwater rond te pompen. Een ideale oplossing om grondwater te benutten. Wil je meer informatie over de verschillende Hydrofoorpompen en het gebruik van deze pompen? Kom dan langs in jouw HORNBACH vestiging en laat je informeren door ons vakkundig personeel.

Start hier je waterproject:

naar boven