0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 28-01-23 om 01:42 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Bloembollen


resultaten

Sorry! Er zijn op dit moment geen artikelen beschikbaar!

Bloembollen kopen bij HORNBACH

Zomerbloeiers bloembollen planten | HORNBACH

Opzoek naar manieren om je tuin kleurrijker te maken? Dan kunnen bloembollen de uitkomst zijn. Je steekt de bloembollen in de aarde en wachten maar. Je kan de bloembollen in een patroon planten, maar ook willekeurig over je tuin verdelen. In groepjes bij elkaar is al een aantal jaar zeer populair, en het kan een erg leuk effect geven. Wissel bloembollen af met planten, zo heb je in alle seizoenen een mooie tuin. Hornbach biedt op al haar producten, en dus ook op tuinnetten, de laagste prijsgarantie! Zo ben je altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

Bloembollen zijn zeer belangrijk voor biodiversiteit in de tuin.

Biodiversiteit is een zeer belangrijk onderwerp waar veel belangstelling voor is afgelopen jaar. Insecten hebben het moeilijk doordat er steeds minder bloemen en planten zijn in Nederland. Door het planten van bloembollen kan je jouw tuin omtoveren tot een insectenparadijs. De bijen zullen je dankbaar zijn! Wil je meer doen voor insecten? Bekijk dan onze insectenhotels. Heb je verder nog vragen over onze bloembollen? Kan dan langs in één van onze vestigingen. Ons personeel helpt je graag verder.

Klaar om je tuin onderhanden te nemen?

Bij HORNBACH kan je terecht voor al je mogelijke tuinprojecten. Bekijk onze bloempotten, sierbestrating en schuttingen. Jouw project kan vandaag beginnen!

De beste bloembollen bestel je eenvoudig online

Wil je je bloembollen zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven