0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 04-06-23 om 10:27 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Momentsleutels


5 resultaten
Online bestellenReserveren & afhalen
WGB Momentsleutelset 1/4" incl. bits
WGB
(7)
68,95 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenop dit moment niet reserveerbaar
WGB Momentsleutel 1/2" 40 -200 Nm
WGB
(3)
97,70 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
U hebt 5 van 5 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Momentsleutels

Momentsleutel kopen bij HORNBACH

Till steht vor einer Wand mit diversen, geordneten Werkzeugen.

Wanneer je een moer of een bout vast moet draaien komt daar soms veel kracht bij kijken. Dan is het handig om een draaimomentsleutel bij de hand te hebben. Een momentsleutel is een speciale sleutel waarbij je de draaikracht van een bout of moer niet overschrijdt. Je draait de bout of moer dan goed, maar niet te strak aan. Want als je een bout of een moer te strak draait kan hij knappen. De draaimomentsleutel werkt als een soort van hefboom waardoor je zelf minder kracht hoeft te zetten om de moer of bout vast te zetten. HORNBACH biedt je een groot assortiment aan draaimomentsleutels. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.


De toepassing van een momentsleutel

Een momentsleutel kun je gebruiken voor auto’s en tweewielers. Je kunt de banden van auto’s er goed mee vast zetten. Zo ben je er zeker van dat je wielen niet te los of te vast zitten. Daarnaast is het prettig om te weten dat je dus niks stuk draait, wat in dit geval erg gevaarlijk kan zijn. Dat geldt ook voor tweewielers. Als je iets kapot draait is het natuurlijk erg gevaarlijk. Naast de gewone momentsleutel is er ook de automatische draaimomentsleutel. De automatische draaimomentsleutel kun je instellen op je juiste aantal Nm. Zo ben je er zeker van dat je moeren, schroeven en bouten goed vast gedraaid zitten. Als je meer wilt weten over de draaimomentsleutel ben je altijd van harte welkom in jouw HORNBACH vestiging. Ons vakkundig personeel helpt je graag verder.

Samenstellen, inrichten en aan de slag met jouw werkplaatsinrichting

Een perfect uitgeruste werkplaatsinrichting is dé onmisbare basis voor een georganiseerde manier van werken. Machines, gereedschappen en materiaal berg je veilig op en kan je gemakkelijk terug vinden. Dat geeft rust en een goede focus op jouw project.

De beste momentsleutel bestel je eenvoudig online

Wil je je momentsleutel zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven