0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 25-09-23 om 02:58 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Zaagtafels


16 resultaten
BOSCH Professional Zaagtafel GTA 2600
Bosch Professional
(16)
112,30 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
METABO Zaagtafel KSU 100
Metabo
(1)
119,00 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
BOSCH Professional Zaagtafel GTA 2500 W
Bosch Professional
(5)
380,15 € * / Stuks
op dit moment niet online bestelbaarniet reserveerbaar
Overzicht
Machines en gereedschappen kiezen

Machines en gereedschappen kiezen

Gereedschappen, machines en toebehoren voor elke toepassing. Bij HORNBACH ben je aan het juiste adres ! Waar je met mechanische machines niet verder komt, kunnen elektrische apparaten vaak wel verder helpen.

WOLFCRAFT Zaagtafel Master Cut 1500
Wolfcraft
(24)
194,00 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
BOSCH Professional Zaagtafel GTA 3800
Bosch Professional
(4)
225,95 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
WOLFCRAFT Zaagtafel Master Cut 2600
Wolfcraft
(2)
509,95 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
EINHELL Universeel onderstel E-Stand
Einhell
(4)
79,00 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
niet online bestelbaarniet reserveerbaar
Advies
Machinebarometer

Machinebarometer

Het kiezen van een stuk elektrisch gereedschap kan een hele klus zijn. Daarom hebben wij de machinebarometer in het leven geroepen! Een handige tool waarmee je gegarandeerd het juiste gereedschap kiest. Bekijk hier welke ...meer

Online bestellenniet reserveerbaar
FEMI Zaagtafel 360 Multy
277,80 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
HOLZMANN Zaagtafel USK2760
Holzmann Maschinen
(10)
265,00 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
FEMI Zaagtafel 330 Smarty
102,05 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
Je hebt 16 van 16 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Zaagtafels

Zaagtafel kopen bij HORNBACH

Zaagtafels zijn enorm handig om krachtig zaagwerk uit te voeren. Je plaatst jouw (afkort)zaag erop en je kunt gecontroleerd en veilig te werk gaan omdat je het materiaal stuurt in plaats van de zaag. Dit is een fijn voordeel, vooral als je veel moet zagen! Ook komen zaagtafels goed van pas wanneer je veel onderweg bent. Je klapt de tafel eenvoudig uit en je hebt op elke locatie de mogelijkheid om je materiaal te zagen. Zorg dat je al je elektrisch gereedschap toebehoren ook bij de hand hebt en je kunt aan de slag! Een zaagtafel komt bij verschillende projecten van pas. Als je verschillende zaagbladen hebt kun je bij verschillende soorten materialen gebruik van maken van je zaagtafel. Denk bijvoorbeeld aan hout- en plaatmateriaal.

Verschillen in zaagtafels

Bij HORNBACH heb je ruime keuze in assortiment. Zo zijn er zaagtafels in verschillende soorten, maten en merken. De merken BOSCH en METABO zijn populaire merken. Welke verschillen in functies er zijn bij zaagtafels? Sommige werkbladen zijn uitschuifbaar, waardoor er grotere materiaalstukken gezaagd kunnen worden. Ook kun je de hoogte van het zaagblad soms verstellen naar jouw gewenste hoogte. Daarnaast biedt HORNBACH ook zaagtafels aan met wielen. Dit is enorm handig als je op verschillende locaties moet zagen. Je kunt je zaagtafel hiermee eenvoudig verplaatsen en hebt geen speciaal transportmiddel nodig. Ook is er verschil in prijs tussen de zaagtafels. Over het algemeen geldt: wil je veel verschillende functies, dan wordt de prijs hoger. En omgekeerd! Kijk dus goed naar jouw behoeften en verwachtingen.

De beste keuze met de machinebarometer

Heb je vragen over je lintzaag? Dan kan je deze vragen altijd stellen aan ons personeel in de vestiging bij jou in de buurt. Of kijk eens bij onze machinebarometer voor hulp bij jouw keuze en de keuze van onze experts. Kortom niks houdt je meer tegen! Zorg voor de perfecte voorbereiding en start je project!

De beste zaagtafels bestel je eenvoudig online

Wil je je zaagtafels zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!


naar boven