0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 07-02-23 om 05:49 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Veegmachines


8 resultaten
HAAGA Veegmachine 477
haaga
(14)
519,00 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
HAAGA Veegmachine 697
haaga
(4)
1099,00 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
KÄRCHER Veegmachine S6
KÄRCHER
(10)
279,95 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
KÄRCHER Veegmachine S4
KÄRCHER
(148)
98,00 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
KÄRCHER Veegmachine S4 Twin
KÄRCHER
(132)
123,00 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
KÄRCHER Veegmachine S 6 Twin
KÄRCHER
(39)
316,80 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
HAAGA Veegmachine 677
haaga
(10)
999,00 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
HAAGA Veegmachine 497
haaga
(1)
799,00 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
U hebt 8 van 8 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Veegmachines

Veegmachine kopen bij HORNBACH

beste veegmachine kiezen

Ben je er klaar mee om je tuin iedere week te blijven vegen? Dan kan een veegmachine een goede aanschaf zijn. Met een veegmachine kan je op een efficiënte manier alle blaadjes en vuil opvegen. Een interne afvalcontainer verzamelt al het vuil zodat er nog geen eens een veger en blik aan te pas hoeft te komen. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Een veegmachine bespaart je veel tijd. Met name voor grote oppervlaktes die veel tijd kosten om te vegen is een veegmachine een uitkomst. Bespaar jezelf wat werk in de tuin en schaf een veegmachine aan. Verder bieden wij op al onze producten, en dus ook op veegmachines, de laagste prijsgarantie. Je weet dus zeker dat je goedkoper uit bent dan bij onze concurrenten.

Een veegmachine voor professioneel gebruik?

Een veegmachine wordt vaak professioneel gebruikt. Je kan er namelijk gemakkelijk grote oppervlaktes mee schoonmaken. Een veegmachine wordt veel gebruikt in magazijnen, parkeergarages en productiehallen. HORNBACH heeft verschillende veegmachines beschikbaar. Bekijk welke veegmachine het geschiktst is voor jouw projecten. Zorg dat je je ruimte snel kan schoonmaken en schaf een veegmachine aan. Vergeet ook niet geschikte werkkleding aan te schaffen. Heb je nog verdere vragen over onze veegmachines? Kom langs in jouw HORNBACH vestiging of kijk online voor jouw beste optie!

De beste keuze met de machinebarometer

Heb je vragen over je project? Dan kan je deze vragen altijd stellen aan ons personeel in de vestiging bij jou in de buurt. Of kijk eens bij onze machinebarometer voor hulp bij jouw machine keuze en scoor de perfecte accu, via onze accu voor alles pagina voor handige tips en meer informatie van onze experts. Kortom niks houdt je meer tegen! Zorg voor de perfecte voorbereiding en start je project!

De beste veegmachine bestel je eenvoudig online

Wil je je veegmachine zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven