0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 27-02-24 om 11:44 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Stoomreinigers


4 resultaten
KÄRCHER Stoomreiniger SC2 Special
KÄRCHER
129,95 € * / Stuks
Online bestellenop dit moment niet reserveerbaar
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Advies
Tapijt reinigen en opknappen

Tapijt reinigen en opknappen

In jouw huis rol je de rode loper uit. Tapijt is voor allergiepatiënten een goed alternatief omdat het stof bindt. Toch wil je dit ook goed schoonhouden. Bekijk hier hoe je stof veilig uit tapijt kunt verwijderen en hoe ...meer

Online bestellenniet reserveerbaar
Je hebt 4 van 4 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Stoomreinigers

Stoomreiniger kopen bij HORNBACH

beste stoomreiniger kiezen

Grondig schoonmaken zonder vieze handen, of werken op je knieën? Dat is een fluitje van een cent met een stoomreiniger! Niet meer dat emmertje sop, boenen op de kiertjes en voegen, of wachten tot je gedweilde vloer of laminaat is opgedroogd. Een stoomreiniger maakt jouw leven makkelijker en bovendien schoner!

Wat is een stoomreiniger?

Een stoomreiniger is een schoonmaakapparaat, dat hete stoom gebruikt voor het schoonmaken van vervuilde oppervlaktes. Qua uiterlijk lijkt het wel wat op een stofzuiger. Er zijn verschillende modellen en soorten stoomreinigers. Handstoomreinigers voor kleinere oppervlaktes, stoomreinigers met een steel, die compact in elk huishouden gebruikt kunnen worden, of de meer professionele stoomreinigers met meer kracht. De stoomreiniger heeft een waterreservoir. Vanuit dat reservoir wordt het water verwarmd en wordt de hete stoom uit het mondstuk geblazen. De voordelen van een stoomreiniger? Dankzij de hete stoom wordt wel 99% van alle bacteriën gedood! En je hebt geen schoonmaakmiddel of andere chemicaliën nodig. Stoomreinigers zijn vrijwel direct klaar voor gebruik, het oppervlak droogt snel en is veel grondiger schoon te maken.

Hoe gebruik je een stoomreiniger?

Een stoomreiniger heeft een voetstuk waar de hete stoom uitkomt. Hierop plaats je een bijgeleverde schoonmaakdoek, die de vuile oppervlaktes reinigt en het vuil meeneemt. Zo kun je de meeste vloeren schoonmaken. Denk aan parket, laminaat en tegels. Maar ook vloerbedekking is mogelijk, dus zeg die huisstofmijt maar gedag! Met verschillende opzetstukken kun je in alle voegen en kiertjes schoonmaken, zoals in de badkamer. En wist je zelfs dat je met een stroomreiniger in principe ook de bank of je kleding kunt stomen en dus reinigen? Zoek je meer een volledige reiniger voor de vloer of alleen iets voor je ramen? Dan hebben wij vloerreinigers en raamreinigers, speciaal voor jou. Meer info over machines vind je bij het project machines en gereedschap kiezen, of neem een kijkje bij de machinebarometer.

Start hier je reinigingsproject:

naar boven