0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 01-12-23 om 08:19 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Laskappen


6 resultaten
op dit moment niet online bestelbaarReserveren & afhalen
GYS Lashelm LCD Techno 11 True Color
GYS
(2)
38,49 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
GYS Laskap LCD Expert 9/13 G
GYS
(2)
77,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
GYS Laskap Flip Flap
GYS
21,49 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
GYS Handlasmasker
GYS
10,00 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
CFH Lasbril zwart
CFH
6,85 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
Je hebt 6 van 6 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Laskappen

Laskap kopen bij HORNBACH

lasapparaat kiezen

'Veiligheid voor alles’, dat wordt vaak gezegd. En dat is zeker waar. Als je wilt lassen, dan is een lashelm essentieel. Als je last dan komt daar vonken vanaf. Deze kunnen neerkomen op de tere huid op je gezicht of zelfs in je ogen. Een lashelm beschermt je hiertegen. Het is een soort veiligheidsbril. Ook zorgt een lashelm dat je de warmte niet zo goed voelt. Veel gemakkelijker en comfortabeler werken dus. HORNBACH heeft een ruim assortiment aan lashelmen en andere machines. Als je ook op zoek bent naar lasapparaten, dan ben je bij HORNBACH aan het juiste adres. HORNBACH biedt op al haar producten, en dus ook op een lashelm, de laagste prijsgarantie. Je weet dus zeker dat je goedkoper uit bent dan bij onze concurrenten.

De beste lashelm kiezen

HORNBACH heeft diverse lashelmen en laskappen in haar assortiment. Bekijk bij het aanschaffen van een lashelm of laskap naar de comfort en de zichtgrootte. Je kan voor een traditionele lashelm kiezen, maar ook voor een zeer moderne. De moderne lashelm heeft als voordeel dat je automatische verduistering in kan stellen. Dit zorgt ervoor dat je minder verblind wordt door de vonken. De gevoeligheid hiervan kan je bij een aantal lashelmen zelf instellen. Als je vragen hebt over een lashelm of laskap hebt, dan horen wij dat graag. Kom dan snel langs in één van onze vestigingen! Ons personeel helpt je graag verder bij het maken van je keuze.

Start hier je lasproject:

naar boven