0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 23-02-24 om 05:19 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Doorstroomboilers


5 resultaten
WAHLBACH Doorstroomboiler mini 3,5 kW
Wahlbach
(3)
139,00 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
WAHLBACH Doorstroomboiler 5,5 kW
Wahlbach
(2)
159,00 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
WAHLBACH Doorstroomboiler 18-24 kW
Wahlbach
(6)
309,00 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Advies
Alles over boilers en doorstroomboilers

Alles over boilers en doorstroomboilers

We kunnen ons geen huishouden zonder warm water meer voorstellen. Maar welke warmwatervoorziening moet je precies kiezen? En welke vermogens heb je daarbij nodig? Bekijk hier alles waar je op moet letten bij het kopen va ...meer

WAHLBACH Doorstroomboiler 3,5 kW
Wahlbach
(2)
99,00 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
WAHLBACH Doorstroomboiler 4,5 kW
Wahlbach
(1)
159,00 € * / Stuks
Online bestellenniet reserveerbaar
Je hebt 5 van 5 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Doorstroomboilers

Doorstroomboiler kopen bij HORNBACH

Boilers en doorstroomverwarmers van HORNBACH

Op zoek naar een doorstroomboiler? Dan ben je bij HORNBACH aan het juiste adres. Hornbach heeft een uitgebreid assortiment doorstroomboilers. Een doorstroomboiler wordt ook wel een doorstroomverwarmer genoemd. Een doorstroomboiler heeft als voordeel dat er geen beperking is in warmwaterhoeveelheid. Er wordt namelijk geen warm water opgeslagen. Een doorstroomboiler verwarmt pas het water als erom gevraagd wordt. Een doorstroomboiler wordt veel gebruikt voor keukenkranen en kranen. Bij HORNBACH vind je een uitgebreid assortiment van verschillende doorstroomboilers. Koop je doorstroomboiler bij HORNBACH. Verder bieden wij op al onze producten, en dus ook op doorstroomboilers, de laagste prijsgarantie. Je weet dus zeker dat je goedkoper uit bent dan bij onze concurrenten.

Waarom kies je voor een doorstroomboiler?

Een doorstroomboiler heeft als groot voordeel dat je geen beperking hebt in warmwaterhoeveelheid. Je kan dus zoveel warm water tappen als je nodig hebt. Er zijn verschillende soorten doorstroomboilers. Zo heb je kleine doorstroomboilers tot 5,5, kilowatt. Deze boilers worden voornamelijk gebruikt in de keuken of op plekken waar je niet veel warm water in één keer nodig hebt. Ook het middensegment doorstroomboilers kan je in de keuken gebruikt. De grote doorstroomboilers worden met name in de badkamer gebruikt. Een bad of douche is snel warm met een doorstroomboiler. Heb je nog verdere vragen over onze doorstroomboilers? Kom langs in jouw HORNBACH vestiging of kijk online voor jouw beste optie!

Start hier je boilerproject:

naar boven