0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 02-10-23 om 03:20 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Kunstkerstbomen


11 resultaten
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Advies
Kerst vier je bij HORNBACH!

Kerst vier je bij HORNBACH!

De mooiste tijd van het jaar komt eraan: Kerst. Tijd om het eens goed aan te pakken! De juiste boom, mooie energiezuinige verlichting, schitterende versiering. Laat je huis stralen. Hier vind je alle info en tips voor de ...meer

Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Overzicht
Alles voor Kerst

Alles voor Kerst

Kerst vier je bij HORNBACH!: Met deze tips van HORNBACH sla je nooit meer de plank mis! Laat je informeren en ga aan de slag.

Online bestellenniet reserveerbaar
Je hebt 11 van 11 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1

Merken in het assortiment Kunstkerstbomen

Populaire filters in het assortiment Kunstkerstbomen

Kunstkerstboom online kopen bij HORNBACH

Het is jouw Kerst . HORNBACH

De kerst komt eraan, maar je hebt nog geen kerstboom. Je wil een kerstboom waarmee je jaren uit de voeten kan. Bij HORNBACH kun je een kunstkerstboom online bestellen. Da’s wel zo gemakkelijk! Wil je geen gedoe met vallende naalden? Of dat je de kerstboom maar één seizoen kunt gebruiken? Kies je voor een kunstkerstboom, dan zit je goed! Onze kunstkerstbomen bieden we aan in verschillende soorten, groottes en met verlichting of zonder kerstverlichting. De beste kunstkerstboom voor jou in huis is gezellig en geeft de sfeer die je zoekt tijdens de feestdagen. Ga voor de Everlands of de luxe uitstraling met kunstkerstbomen. Koop daarom je kunstkerstboom bij HORNBACH.

Uitgebreide keuze in kunstkerstbomen

Wil je graag een kunstkerstboom in huis, dan heb je ruime keuze bij HORNBACH. Zoek je een kleine kerstboom, dan is dat mogelijk. Bij HORNBACH vind je kunstkerstbomen in verschillende maten. Maak het jezelf makkelijk en kies voor een kunstkerstboom met verlichting. Zo heb je geen gedoe meer met lampjes die in de knoop zitten. De kerstboomverlichting bestaat uit LED lampjes, dus je bent duurzaam bezig tijdens kerst. Ook handig dat bij de kunstkerstbomen de kerstboomstandaard er al bij zit. Een kunstkerstboom is makkelijk in elkaar te zetten en je kunt hem lang gebruiken. Jaar in, jaar uit! Ontzettend praktisch, zo’n kunstkerstboom. Vergeet naast de verlichting niet om de boom te versieren met kerstboomversieringen. HORNBACH biedt je een groot assortiment van kerstbomen en versiering.

Kerst vier je bij HORNBACH

Je maakt Kerst zo bont als je dat zelf wilt. Maar zie je door de (kerst)bomen het bos niet meer? Vind je inspiratie, ideeën en artikelen voor Kerst. Ontdek welke stijl bij jou past bij de Kerstwerelden. Kies voor een Nordmann kerstboom of een kunstkerstboom. En weet jij wat clusterverlichting is? Alles over kerstversiering en kerstverlichting vind je bij HORNBACH!

De beste kunstkerstbomen bestel je eenvoudig online

Wil je je kunstkerstbomen zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven