0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 29-09-23 om 08:50 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Zoldertrappen


8 resultaten
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Overzicht
Alles over traprenovatie

Alles over traprenovatie

Zelf je trap renoveren of bekleden? Met overzettreden, stootborden van zowel pvc als laminaat, en tapijt kun je zelf aan de slag. Ontdek hier ons advies en stap voor stap-handleidingen voor traprenovatie!

Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
niet online bestelbaarniet reserveerbaar
niet online bestelbaarniet reserveerbaar
Je hebt 8 van 8 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Zoldertrappen

Vlizotrappen kopen bij HORNBACH

inspiration pertura treppen 02

Als je op zoek bent naar een trap om op je zolder te komen heb je keuze uit diverse zoldertrappen. Een zoldertrap moet vaak compact zijn in verband met een kleine overloop. Als je inderdaad een kleine overloop hebt kun je het best voor een vlizotrap kiezen. Een vlizotrap is handzaam en gemakkelijk weg te bergen omdat je hem in kunt schuiven en zo in het plafond van de overloop kunt laten verdwijnen. HORNBACH biedt je een groot assortiment aan zoldertrappen. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

Het gebruik van zoldertrappen

Naast inschuifbare zoldertrappen zoals een vlizotrap kun je ook kiezen voor een vaste trap naar zolder. Het voordeel van een vaste trap is dat je hem niet iedere keer hoeft op te bergen of te voorschijn hoeft te halen. Een ander voordeel is dat een vaste trap wat stabieler is maar je moet er natuurlijk wel de ruimte voor hebben. Een nadeel van een vaste trap is dat hem niet even weg kunt halen. Dat kan met een vlizotrap wel. Vooral als je niet vaak op een zolder hoeft te komen is een vlizotrap een handige trap. De keuze van een zoldertrap is dan ook een keuze die moet aansluiten bij je wensen en de mogelijkheden. Maak het geheel veilig, met trapmatten. Als je meer wilt weten over vlizotrappen en hoe je ze moet plaatsen dan kun je langs komen in jouw HORNBACH vestiging zodat ons deskundig personeel je kan informeren over dit product.

Aan de slag met je trap

Heb je vragen over trappen? Dan kan je deze vragen altijd stellen aan ons personeel in de vestiging bij jou in de buurt. Of kijk eens bij onze handleiding trap renoveren en leer meer in onze trap renovatie sectie voor handige tips en meer informatie van onze experts. Kortom niks houdt je meer tegen! Zorg voor de perfecte voorbereiding en ga aan de slag met je trapleuningen!

Een zoldertrap bestel je eenvoudig online

Wil je je zoldertrap zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!


naar boven