0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 02-03-24 om 11:03 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Molenaarstrappen


2 resultaten
op dit moment niet online bestelbaarniet reserveerbaar
niet online bestelbaarniet reserveerbaar
Je hebt 2 van 2 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Molenaarstrappen

Een molenaarstrap kopen bij HORNBACH

Wangentreppen

Als je in je huis een nieuwe trap wilt plaatsen heb je keuze uit vele soorten trappen. Zo kun je kiezen voor losse of vaste trappen. Een vaste trap hoeft niet altijd veel ruimte in te nemen. Neem nu een molenaarstrap. Een molenaarstrap is een vaste trap met aan één kant een vaste trapleuning. Door het model lijkt de trap niet veel ruimte in te nemen maar is het toch een opvallende verschijning en past bij elk interieur. HORNBACH biedt je een groot assortiment aan trappen. Meer inspiratie nodig? Bekijk ook onze vlizotrappen, ideaal voor de zolder! Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

Het materiaal van de molenaarstrap

De molenaarstrap is gemaakt van hout en heeft daardoor een warme uitstraling. Omdat het om onbehandeld vurenhout gaat kun je de trap eventueel verven in de kleur die jij het mooiste vindt. Je kunt het hout natuurlijk ook onbehandeld laten en zo een natuurlijke look geven. Verder is het mogelijk om je molenaarstrap te behandelen met olie om een mooie look te geven. Maak het geheel veilig, met trapmatten. Als je meer wilt weten over molenaarstrappen en hoe je ze moet plaatsen dan kun je langs komen in jouw HORNBACH vestiging zodat ons deskundig personeel je kan informeren over dit product.

Start hier je trapproject:

naar boven