0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 02-03-24 om 02:08 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Wachtverzachters

Wachtverzachters

Terwijl onze medewerkers zo snel mogelijk jouw bestelling ophalen, wacht jij in je auto tot je eindelijk aan je project kunt beginnen. Wachten is nooit leuk en tijd is geld. Om het wachten te verzachten, zorgen wij voor wat afleiding en een flinke portie inspiratie voor jouw volgende project.

Terwijl onze medewerkers zo snel mogelijk jouw bestelling ophalen, wacht jij in je auto tot je eindelijk aan je project kunt beginnen. Wachten is nooit leuk en tijd is geld. Om de pijn van het wachten te verzachten, zorgen wij voor wat afleiding en een flinke portie inspiratie voor jouw volgende project.

Fijne deuntjes

Wij hebben een paar heerlijke Spotify afspeellijsten voor je klaarstaan waarmee jij straks vol goede moed naar huis gaat om aan je project te beginnen. Of je nou zin hebt in rammers van projectplaten, rustgevende wachtmuziek, foute hits waar je vrolijk van wordt of Hollandse meezingers; wij hebben het voor je!

Prettige beelden

Wil jij liever even rustig achteroverleunen in je autostoel en een paar video’s bekijken van inspirerende Doeners? Check dan even deze video’s. Heb jij een (minstens) net zo inspirerend project wat je aan de hele wereld wilt laten zien? Laat het ons dan weten!

De HORNBACH Mancave

Een eigen plek waar je ongestoord jezelf kan zijn. Een plek waar je jouw fantasie de vrije loop kan laten. Juist, een Mancave. Wij laten je zien hoe zo’n gave Mancave eruit kan zien én leggen je uit hoe je die zelf maakt!

Doener Stories – De motorfiets van hout

Wie zich aan iets nieuws waagt, kan falen. Klopt, zegt Ritsert Mans. Maar zonder dat risico zou het maar half zo spannend zijn. En de uiteindelijke trots maar half zo groot. Daarom valt deze Nederlander niet te remmen wanneer hij een idee heeft. Zo bouwt hij brommers van hout die met koeienmest worden aangedreven.

Dumpen of aanpakken?! – The Rocky Trainer

Tim is de trotse eigenaar van het YouTubekanaal Weekend Builders en in zijn eigen garage maakt hij de allervetste projecten. Materialen die hij gewoon op straat vindt, krijgen in die garage van hem een tweede leven! Voor Dumpen of aanpakken?! bouwde hij de ‘Rocky Trainer’!

Dumpen of aanpakken?! – Het Restovrijland

Jeroen en Leander, de mannen achter 20Tree, zijn gespecialiseerd in festival-, decor- en interieurbouw en geven binnen hun bedrijf oude materialen een tweede leven! Voor Dumpen of aanpakken?! bouwden zij van onder andere een oude oliedrum, wastrommel, speciekuip en tafeltennistafel het ‘Restovrijland’!

Dumpen of aanpakken?! – De vlottub

Jaap, Bart en Nova, vormen samen Stalen Gasten! Oude spullen veranderen in hun werkplaats binnen no time in nieuwe, toffe dingen. Weggooien, daar doen zij niet aan. Voor Dumpen of aanpakken?! creëerde de Stalen Gasten de ‘Vlottub’.

Projectadvies

Of je nou een nieuwe vloer gaat leggen, je tuin volledig onder handen neemt of je nieuwe badkamer gaat plaatsen: op hornbach.nl vind je alles wat je nodig hebt voor jouw project. Of het nu gaat om materiaal, gereedschap of projectadvies; wij helpen je op weg met jouw project. Kun je toch nog wel wat advies gebruiken of kom je thuis met je bestelling en weet je niet goed waar te beginnen? Ook dan staan we voor je klaar. Plan een online adviesgesprek in met één van onze adviseurs en start goed voorbereid aan je project!

Projecten die ook interessant zijn

naar boven