Verlanglijst 0 Winkelwagen 0

Belangrijk: Verruimde openingstijden vestigingen m.i.v. 11 juni. Houd rekening met langere levertijden bij online bestellingen. Alle informatie vind je hier.

Online tuinadvies bij HORNBACH

Tuinadviesdagen bij HORNBACH!

Je tuin op de schop, maar geen idee waar je moet beginnen? Geef je dan op voor online tuinadvies bij HORNBACH. Dé kans om je door een onafhankelijke tuinontwerper te laten inspireren. Voor slechts 25 euro krijg je een persoonlijk advies over inrichting, planten en materiaalgebruik.

Leestijd 1 min.

Je tuin op de schop, maar geen idee waar je moet beginnen? Geef je dan op voor online tuinadvies bij HORNBACH. Dé kans om je door een onafhankelijke tuinontwerper te laten inspireren. Voor slechts 25 euro krijg je een persoonlijk advies over inrichting, planten en materiaalgebruik.

Hoe werkt het?

Bij je aanmelding geef je de benodigde informatie waarmee de tuinontwerper zich optimaal kan voorbereiden op je gesprek. Hoe completer de informatie, hoe beter de tuinontwerper je kan adviseren.

Vervolgens zal de tuinontwerper je benaderen om een eerste afspraak te maken. Dit kan telefonisch of via een videogesprek, jullie kunnen dit samen afstemmen. In dit gesprek zal de tuinontwerper de aangeleverde bestanden bespreken en aanvullende vragen stellen. Op basis van dit gesprek maakt de tuinontwerper een schets voor je tuin, welke besproken wordt in een tweede gesprek. Tijdens dit gesprek kan er aanvullend advies gegeven worden over de indeling van je tuin, planten, bestrating, materialen etc. Na dit gesprek is je online tuinadvies afgerond en kun je aan de slag met jouw tuinproject!

Tuinschets Tuinadviesdagen bij HORNBACH!

Let op: inschrijven kan t/m donderdag 21 mei en het aantal plaatsen is beperkt. Wacht dus niet te lang met aanmelden!

Veelgestelde vragen

Inspiratie voor een nieuw terras, advies over een beplantingsplan of het maken van een opzet van een tuinschets. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Geef bij je aanmelding duidelijk aan wat je wensen zijn. Voeg ook een plattegrond, foto’s en eigen ideeën toe. Hoe completer jouw informatie, hoe beter de tuinontwerper zich kan voorbereiden op jouw gesprek.

Een tuin is zeer persoonlijk. Het gaat erom wat jij mooi en praktisch vindt. Om die reden heeft HORNBACH professionele tuinontwerpers uitgenodigd voor het online tuinadvies. Zij werken als zelfstandigen en kunnen jou daarom altijd van een objectief en passend advies voorzien.

HORNBACH reserveert voor jou tijd bij een professionele tuinontwerper. Tijdens de gesprekken kun je inspiratie opdoen, advies inwinnen of een opzet van een schets laten maken. Deze eerste schets kan later in overleg met de ontwerper worden uitgewerkt om tot een definitief tuinontwerp te komen. De tuinontwerper rekent normaal een hoger uurtarief. Maar tijdens het online tuinadvies bieden we je de mogelijkheid om voor slechts € 25,- van deze exclusieve service gebruik te maken.

We adviseren je om zoveel mogelijk informatie toe te voegen aan je aanmelding. Foto's van je huidige tuin en een plattegrond met de juiste afmetingen (schaal 1:100) zijn noodzakelijk. Voeg ook voorbeelden toe van tuinen, bestrating en/of planten die je mooi vindt. Hoe completer jouw informatie, hoe beter de tuinontwerper zich voorbereiden kan op jouw gesprek.

Tuinadviesdagen bij HORNBACH!
Tuinadviesdagen bij HORNBACH
Tuinplanten nodig? Bestel eenvoudig online! Ontdek sierbestrating, terrasaanleg en schuttingen Laat eenvoudig thuisbezorgen! Ook voor jou een groen gazon? Bestel eenvoudig online!
naar boven

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij HORNBACH gemakkelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie

x