0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 05-02-23 om 05:44 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Advies

Tuinadvies bij HORNBACH

Leestijd 5 min.
Tuinadvies bij HORNBACH

Het zit er weer op! Ook dit jaar organiseerde HORNBACH tuinadvies en kon je je door onafhankelijke tuinontwerpers laten inspireren. Hier kreeg je een persoonlijk advies over inrichting, planten en materiaalgebruik

Je tuin op de schop, maar geen idee waar je moet beginnen? Ieder jaar organiseert HORNBACH tuinadvies. Dé kans om je door een onafhankelijke tuinontwerper te laten inspireren. Voor slechts 25 euro krijg je een persoonlijk advies over inrichting, planten en materiaalgebruik.

Ook dit jaar kon je weer tuinadvies inwinnen bij HORNBACH. Onafhankelijke tuinadviseurs stonden drie zaterdagen klaar en hielpen onze klanten zo goed als ze konden. Daardoor werden er dit jaar weer velen tuinen een heel stuk mooier op. Van vijver tot kunstgras en van olijfboom tot hedera; voor elke tuin werd weer een ander passend advies gevonden.

Wil jij ook inspiratie voor jouw tuin? Kom dan naar HORNBACH en laat je inspireren op de tuinafdeling. Onze eigen medewerkers staan namelijk het hele jaar door voor je klaar met het beste advies voor jouw tuin! Wil jij op de hoogte blijven van deze en andere evenementen? Meld je hier dan aan voor de nieuwsbrief.

Tuinschets Tuinadviesdagen bij HORNBACH!
Tuinadviesdagen bij HORNBACH!
Tuinadviesdagen bij HORNBACH

Dit vind je misschien ook interessant

naar boven