0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
Hornbach Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 765 - 78 90 - 00
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 16-08-22 om 12:21 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Events

ProjectShow

Leestijd 3 min.
Buitenkeuken maken? Kom naar de Projectshow in Alblasserdam . HORNBACH

Groot, klein, complex of juist heel simpel; wij helpen je op weg met elk project. En dat laten we je maar al te graag zien tijdens onze ProjectShow. De ProjectShow is een live demonstratie in onze vestigingen waar we stoere projecten aanpakken, complexe zaken uitleggen en deskundig advies geven.

Een buitenkeuken bouwen, een dak uitbouw realiseren of een badkamer renoveren? Het zijn voorbeelden van projecten die we behandelen tijdens onze ProjectShow. Eén uur lang, live in jouw vestiging, gepresenteerd door één van onze HORNBACH medewerkers. De ProjectShow is terug en trapt af met het project buitenkeuken maken in de vestiging Alblasserdam.

Wat mag je verwachten?

Een live demonstratie van ongeveer een uur lang, gepresenteerd door één van onze HORNBACH medewerkers. We nemen je stap voor stap mee in het project, laten zien welke gereedschappen en materialen je hierbij nodig hebt en beantwoorden al je vragen.

Zeker zijn van een plekje? Meld je dan aan via de onderstaande button. Om de kwaliteit van de workshop en interactie met de deelnemers hoog te houden, zijn er slechts enkele plekken per ProjectShow beschikbaar.

Aanmelden

Ga naar de aanmeldpagina via de button hieronder, selecteer een vestiging, laat je gegevens achter, kies een geschikt tijdslot, bevestig je deelname en noteer het in je agenda!

Kosten?

Deelname aan de ProjectShow is geheel gratis.

ProjectShow programma

Augustus 2022: Buitenkeuken bouwen.

Registreren

Zelf je buitenkeuken maken

naar boven
HORNBACH