0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 23-02-24 om 04:48 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Events

ProjectShow

ProjectShow

Groot, klein, complex of juist heel simpel; wij helpen je op weg met elk project. En dat laten we je maar al te graag zien tijdens onze ProjectShow. De ProjectShow is een live demonstratie in onze vestigingen waar we grootse projecten aanpakken, complexe zaken uitleggen en deskundig advies geven.

Een werkplaats inrichten, wanden afwerken of een buitenkeuken bouwen? Het zijn voorbeelden van projecten die we behandelen tijdens onze ProjectShow. Eén uur lang, live in jouw vestiging, gepresenteerd door één van onze HORNBACH-medewerkers.

Wat mag je verwachten?

Een gratis live demonstratie van ongeveer een uur lang, gepresenteerd door één van onze HORNBACH-helden. We nemen je stap voor stap mee in het project, laten zien welke gereedschappen en materialen je hierbij nodig hebt en beantwoorden al je vragen. Tijdens onze nieuwste ProjectShow laten wij je zien hoe jij jouw werkplaats efficiënt inricht door middel van een zelfgemaakte gereedschapswand én uitklapbaar werkblad.

Zeker zijn van een plekje? Meld je dan aan door hieronder op jouw vestiging te klikken. Om de kwaliteit van de workshop en interactie met de deelnemers hoog te houden, zijn er slechts enkele plekken beschikbaar per ProjectShow.

Aanmelden

Klik hieronder op jouw vestiging, laat je gegevens achter, kies een geschikt tijdslot, bevestig je deelname en noteer het in je agenda!

Locatie

De ProjectShow Werkplaats inrichten loopt van begin januari t/m half maart 2024. Klik op jouw vestiging voor de precieze data en tijden. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar, dus meld je snel aan om zeker te zijn van een plek!

Kosten?

Deelname aan de ProjectShow Werkplaats inrichten is geheel gratis.

Registreren

Klik hierboven op jouw vestiging om je te registreren.

Projecten die ook interessant kunnen zijn

naar boven