Door drukte kan de bezorging langer duren. Winkelen op afspraak is mogelijk. Plan hier je bezoek!

0 Verlanglijst 0 Winkelwagen

Laagste prijs Consumentenbond

Goedkoopste Bouwmarkt van Nederland . 2020 . HORNBACH

We roepen het niet alleen, we maken het ook waar: de Consumentenbond bevestigt wederom dat HORNBACH de laagste prijs heeft! Wacht dus niet op aanbiedingen. Bij ons kun je altijd rekenen op de laagste prijsgararantie.

Leestijd 2 min.

De Consumentenbond bevestigt: HORNBACH heeft de laagste prijs

Iedereen kan roepen dat hij de laagste prijzen heeft, maar wie maakt dat ook echt waar? Uit de 'prijspeiling bouwmarkten' van de Consumentenbond blijkt dat HORNBACH wederom veruit de goedkoopste bouwmarkt is! Wij laten iedereen achter ons met gemiddeld meer dan 12% prijsverschil. Je hoeft bij ons dus nooit te wachten op aanbiedingen. En mochten de kortingen en andere lokkertjes je toch om de oren vliegen, dan kun je bij HORNBACH altijd rekenen op de laagste prijsgarantie. Afgesproken.

Om meteen maar met de deur in huis te vallen: ga je klussen, dan ben je bij HORNBACH vrijwel altijd het goedkoopst uit. Deze bouwmarkt is 12% goedkoper dan het gemiddelde prijspeil van bouwmarkten en verdient daarmee dus het predicaat Laagste Prijs.

Consumentengids april 2020

Hand erop: Geen aanbiedingen. Altijd voordelig.

Bij HORNBACH hebben we dag in, dag uit de aller-, aller-, allerlaagste prijs. Aanbiedingen? Daar doen we niet aan. Geen korting. Geen lokkertjes. Geen onzin. Onze lage prijzen gelden 365 dagen per jaar. Je mag al onze 120.000 artikelen erop natrekken. Kijk, zo kun je jouw project voordelig starten, wanneer je maar wilt! En mocht je op wonderbaarlijke wijze tóch ergens een lagere prijs vinden? Dan bieden wij dat product metéén voor dezelfde prijs aan. En omdat jij zo scherp bent, krijg je nog eens 10% extra voor de tip. Hand erop.

Eerlijk is eerlijk: Bij een assortiment van 120.000 artikelen kan het heus wel eens gebeuren dat een product (tijdelijk) elders goedkoper aangeboden wordt. Maar een belofte bestaat bij ons nooit uit loze woorden en daarom kun je altijd gebruikmaken van onze prijsgarantie. Dat wil zeggen:

  • Bij ons krijg je dus gegarandeerd altijd de laagste prijs. Bij jouw project wil je tenslotte snel handelen en niet te lang onderhandelen.
  • De laagste prijsgarantie geldt ook online!

Lees hier alles over onze laagste prijsgarantie!

HORNBACH . Wederom verkozen tot goedkoopste bouwmarkt . Laagste Prijs . Consumentenbond April 2020
Bekijk al onze 120.000 producten! Naar het assortiment
naar boven

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij HORNBACH gemakkelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie

x