Verlanglijst 0 Winkelwagen 0

Belangrijk: Vanaf 15 oktober zijn alle vestigingen doordeweeks tot 19:30 uur geopend. Alle informatie rondom het coronavirus in je vestiging en de Onlineshop vind je hier.

HORNBACH Bouwplaats

HORNBACH Bouwplaats

Één. Groot. Spektakel! Dat was het op 15 juni tijdens de allereerste editie van de HORNBACH Bouwplaats. Een waanzinnig event voor échte aanpakkers op een unieke locatie in Amsterdam.

Leestijd 2 min.

We hebben ervan genoten!

Afgelopen zaterdag was het zover: De allereerste editie van HORNBACH Bouwplaats vond plaats. De zon die geregeld doorbrak zorgde voor een extra zweetdruppeltje links en rechts, maar dat maakte niemand iets uit. We zetten al die keiharde aanpakkers en échte HORNBACH-fans nog eens extra, met volle overtuiging in het zonnetje. Dat deden we maar wat graag. Want al deze doorzetters, jarenlange fans, trouwe klanten en inspirerende persoonlijkheden - alle boormachines nog aan toe, wat waren het er veel! – hadden dat wat ons betreft wel eens verdiend.

Wat er allemaal te doen was? De beelden zeggen genoeg! Van een kinderwerkplaats voor de klussers van de toekomst tot spelen met groot machinegeweld; iedereen waande zich weer even in een ouderwetste speeltuin. Sprankeling in de ogen, enthousiasme in de stem en een glimlach van oor tot oor. Heerlijk!

Finale De Beste Klusser van Nederland

En dan was daar als klap op de vuurpijl nog de finale van De Beste Klusser van Nederland. De strijd der strijden werd tijdens de HORNBACH Bouwplaats gestreden. Naar hartenlust, met zweet op het voorhoofd, knarsende tanden, doorweekte t-shirts en gescheurde broeken werd er tijdens de finale keihard geknokt voor de Gouden Hamer, eeuwige roem én dus die titel: Beste Klusser van Nederland.

Zien we jullie volgend jaar weer?

We hebben van jullie genoten tijdens deze eerste officiële HORNBACH Bouwplaats. Jullie hebben ons met jullie enthousiasme, fanatisme en leergierigheid geïnspireerd. Dank je wel daarvoor!

Wij kunnen niet wachten op de volgende editie. Zien we jullie volgend jaar?

Yippieyaya Yippie Yippie Yeah!

HORNBACH Bouwplaats l Samenwerkingen
Hout & plaatmateriaal kopen? Bestel eenvoudig online! Elektrisch gereedschap kopen? Bestel eenvoudig online!
naar boven

Wij gebruiken cookies om het winkelen bij HORNBACH gemakkelijker te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie

x