0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 09-12-23 om 13:27 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Vlakke metalen platen op maat-thumb-0
Vlakke metalen platen op maat-thumb-1
Vlakke metalen platen op maat-0
Afbeelding 1 van 2
Kaiserthal

Vlakke metalen platen op maat

vanaf3,30 €*/ Stuks

Art.nr. 6115758
3,30 € *
Gemakkelijk laten bezorgen
  •  
  • Levertijd 3 weken
Afhalen in de vestiging Breda
  • Wij bestellen voor je - in je lokale vestiging!
  • Levertijd 2 weken

Artikeldetails

  • EAN
    2007005824615

Omschrijving

Met de HORNBACH 'vlakke metalen platen op maat' configurator bepaal je zelf het materiaal en de afmetingen. Wij snijden de plaat naar jouw individuele wensen.

De metalen plaat kan helemaal naar je eigen wens worden samengesteld. Selecteer eenvoudig het materiaal en de afmetingen en je plaat is klaar voor gebruik. Dus, waar wacht je nog op? Laten we beginnen!

Dit is hoe het werkt:

✔ Kies het gewenste materiaal
✔ Selecteer de gewenste dikte van de plaat
✔ Bepaal vervolgens de lengte en de breedte
✔ Bepaal het aantal benodigde platen
✔ Klik op ‘Online bestellen’

Rond je bestelling af en het enige dat je vervolgens hoeft te doen is wachten. Wij zorgen ervoor dat je plaatwerk exact op maat wordt gesneden en bij je thuis wordt bezorgd. Wel zo makkelijk!

Let op!
Dit product wordt speciaal naar jouw wens geproduceerd en is om die reden uitgesloten van de Hornbach retourregeling. Ook het wettelijke herroepingsrecht op overeenkomsten op afstand is niet van toepassing: graag wijzen we je op de algemene voorwaarden van de Hornbach onlineshop Artikel 10:6.

Reviews

Doener. We hebben je hoog zitten. En jouw mening ook. Help andere doeners en vertel wat je van onze artikelen vindt! We controleren onze reviews ook op echtheid; automatisch en door onze mensen. Betalen voor reviews? Dat doen we niet. Bekijk eenvoudig al onze reviewvoorwaarden.

naar boven