0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 01-06-23 om 10:39 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.
Vensterbank en afdekplaat op maat-thumb-0
Vensterbank en afdekplaat op maat-thumb-1
Vensterbank en afdekplaat op maat-0
Afbeelding 1 van 2

Vensterbank en afdekplaat op maat

vanaf 0,87 € * / Stuks

Art.nr. 5031497
  • Basiskleur: Beige, Antraciet, Zwart, Wit, Geel
  • Materiaal: Natuursteen, Composiet materiaal, Metaal
  • Materiaalspecificatie: Marmer, Graniet, Composietmateriaal, Aluminium
Hoeveelheid (Stuks)
0,87 € *
Gemakkelijk laten bezorgen
Levertijd 3 weken
Afhalen in de vestiging Breda
Online bestelbaar

Artikeldetails

  • EAN
    2005031497001, 4330542085873

Omschrijving

Op maat gemaakte vensterbank en afdekplaat
Deze vensterbank of afdekplaat wordt gemaakt volgens jouw wensen: Selecteer eenvoudig het materiaal, de kleur en afmetingen en specificeer enkele details en je op maat gemaakte vensterbank of afdekplaat is klaar!

Let op: de vensterbanken en afdekplaten worden gemaakt volgens jouw persoonlijke specificaties en kunnen dus niet geretourneerd worden. Voor de op maat gemaakte vensterbanken en afdekplaten is noch het wettelijke herroepingsrecht noch het HORNBACH-recht van retour van toepassing.

Controleer daarom de ingevoerde gegevens voordat je de bestelling afrondt.

Productkenmerken van de vensterbank en afdekplaat op maat
Je nieuwe vensterbank is net zo individueel als jij. Configureer deze precies volgens jouw ideeën en passend bij het raam en de gevel - en doe dat tot op de centimeter nauwkeurig.

Begin met de informatie over de locatie en het type gebruik. Heb je de vensterbank nodig voor binnen of buiten? Wil je een vensterbank of een afdekplaat, bijvoorbeeld voor een toonbank of bar? Kies uit verschillende materialen - afhankelijk van welke look en oppervlakteafwerking het beste bij jouw woning past.

Afhankelijk van de plaats van gebruik zijn marmer, leisteen, natuursteen en andere materialen beschikbaar. Kies je persoonlijke favoriet, waarvan de kleur het beste bij jouw huis past. Moet het oppervlak glad en glanzend zijn of juist ruw en stroef? Jij beslist! Voer tot slot de afmetingen in en selecteer de dikte - klaar!

Reviews

Doener. We hebben je hoog zitten. En jouw mening ook. Help andere doeners en vertel wat je van onze artikelen vindt! We controleren onze reviews ook op echtheid; automatisch en door onze mensen. Betalen voor reviews? Dat doen we niet. Bekijk eenvoudig al onze reviewvoorwaarden.

naar boven