0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 25-02-24 om 23:52 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Zwembadtrap


4 resultaten
BESTWAY Zwembadladder 84 cm
Bestway
34,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Advies
Zwembadopbouw voorbereiden

Zwembadopbouw voorbereiden

“Ik wil een eigen opbouwzwembad in mijn tuin!” Als je hebt besloten om deze wens in vervulling te laten gaan, dan eerst: gefeliciteerd! Hier hebben we info en tips voor je verzameld ter voorbereiding van je project.

Online bestellenniet reserveerbaar
Je hebt 4 van 4 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Zwembadtrap

Populaire filters in het assortiment Zwembadtrap

Zwembadtrap kopen bij HORNBACH

Zwembad winterklaar maken | HORNBACH!

Je hebt een zwembad maar nog geen trap, altijd lastig om dan ongehinderd het zwembad in en uit te komen. De zwembadtrappen die je vind bij HORNBACH zijn op verschillende hoogtes. Aan de binnen en de buitenkant van je zwembad vind je tredes waardoor je gemakkelijk het zwembad in en uit kan. Bekijk het online! Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

Trap voor jouw zwembad!

Gemak dient de mens, met een trap met tredes is het al een stuk aantrekkelijker om wat vaker het water in te gaan. Het kan best een opgave zijn om jouw opzetzwembad in te gaan zonder zwembadtrap. Naast dat een trap voor gemak zorgt, zorgt het ook voor een luxe uitstraling in je tuin. Weet je niet zeker welke zwembadtrap geschikt is voor jouw zwembad? Kom dan langs in één van onze vestigingen en laat je informeren door ons vakkundige personeel.

Start hier je zwembadproject:

naar boven