0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 27-01-23 om 06:36 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Zwembadtrap


5 resultaten
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
U hebt 5 van 5 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Zwembadtrap

Populaire filters in het assortiment Zwembadtrap

Zwembadtrap kopen bij HORNBACH

Zwembad winterklaar maken | HORNBACH!

Je hebt een zwembad maar nog geen trap, altijd lastig om dan ongehinderd het zwembad in en uit te komen. De zwembadtrappen die je vind bij HORNBACH zijn op verschillende hoogtes. Aan de binnen en de buitenkant van je zwembad vind je tredes waardoor je gemakkelijk het zwembad in en uit kan. Bekijk het online! Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

Trap voor jouw zwembad!

Gemak dient de mens, met een trap met tredes is het al een stuk aantrekkelijker om wat vaker het water in te gaan. Het kan best een opgave zijn om jouw opzetzwembad in te gaan zonder zwembadtrap. Naast dat een trap voor gemak zorgt, zorgt het ook voor een luxe uitstraling in je tuin. Weet je niet zeker welke zwembadtrap geschikt is voor jouw zwembad? Kom dan langs in één van onze vestigingen en laat je informeren door ons vakkundige personeel.

Alles over zwembaden

Heerlijk ontspannen met zwembaden in de tuin. Wil je hulp in je keuze? Kijk dan op de pagina: Alles over zwembaden en krijg alle hulp bij het onderhouden van je zwembad!

De beste zwembadtrappen online kopen

Wil je je zwembadtrappen zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven