0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 29-09-23 om 09:10 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Filters & lucht


1 resultaat
Online bestellenReserveren & afhalen
Je hebt 1 van 1 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Filters & lucht

Vijverfilters kopen bij HORNBACH

Beste hydrofoorpomp kiezen

Als er één elektronisch apparaat onmisbaar is in een vijver dan is dat wel een vijverfilter. Vijverfilters zorgen ervoor dat het water in je vijver wordt gefilterd. Dankzij een filter wordt de rommel uit de vijver gehaald en heb je een verzorgde vijver als resultaat. Het gebruik van vijverfilters is niet alleen goed voor de kwaliteit van het water, maar ook voor alles wat er in de vijver leeft. HORNBACH biedt een groot assortiment aan vijverfilters. Ook bieden wij op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

Wanneer is een luchtpomp noodzakelijk?

In talloze vijvers worden tegenwoordig luchtpompen gehangen. Echter, niet in elke vijver is het noodzakelijk een luchtpomp te gebruiken. Wanneer je een koivijver hebt is dit wel een vereiste. Bij te weinig lucht raken de vissen namelijk gestrest. Ook zorgt zuurstof voor een goed biologisch evenwicht in de vijver. Wil jij weten of jouw vijver genoeg heeft aan een filter of heb jij toch een luchtpomp nodig? Kom dan langs in jouw HORNBACH vestiging en laat je informeren door onze medewerkers.

Water in de tuin!

Heb je vragen over water in de tuin? Dan kan je deze vragen altijd stellen aan ons personeel in de vestiging bij jou in de buurt. Of kijk eens bij onze adviespagina de water in de tuin of bekijk onze handleidingen voor handige tips en meer informatie van onze experts. Kortom niks houdt je meer tegen! Zorg voor de perfecte voorbereiding, bespaar water en verduurzaam!

De beste vijverfilters bestel je eenvoudig online

Wil je je vijverfilters zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!


naar boven