0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 12:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 28-01-23 om 01:33 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Gehoorbescherming


10 resultaten
3M Gehoorkap 90563EC1 opvouwbaar
3M
(7)
15,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
op dit moment niet online bestelbaarop dit moment niet reserveerbaar
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
3M Oordopjes met beugel 1310 (87-98 dB)
3M
(4)
13,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
RUBI Gehoorkap
Rubi
10,55 € * / Stuks
niet online bestelbaarniet reserveerbaar
U hebt 10 van 10 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Gehoorbescherming

Populaire filters in het assortiment Gehoorbescherming

Gehoorbescherming koop je natuurlijk bij HORNBACH

Gehoorbescherming 1200x800

Ga je boren, schuren of bladblazen, dan ben jij vast op zoek naar goede gehoorbeschermers? Heel verstandig, wij raden iedereen aan bij grote projecten een stel oordoppen te gebruiken door de grote hoeveelheid lawaai die erbij vrij komt. Je oren moeten tenslotte de rest van je leven nog mee. HORNBACH biedt je een ruim assortiment aan gehoorbeschermers. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

Bescherm ook je oren goed

Oren zijn een kwetsbaar onderdeel van ons lichaam, je hebt ze zo beschadigd en dit herstelt niet meer. In het begin zal je er niks van merken en denk je dat er niks aan de hand is. Maar na verloop van tijd merk je dat je slechter hoort en vaker de vraag moet stellen, wat diegene nou eigenlijk zei? Dan heb je te vaak gedacht dat die ene keer geen kwaad zou kunnen. Bescherm daarom altijd je oren goed bij een hoog decibel volume en voorkom problemen! Vind jij dit nou ook een ideale oplossing en wil je meer informatie over de verschillende soorten oordoppen en de toepassingen? Kom dan langs in jouw HORNBACH vestiging en laat je informeren door ons deskundig personeel.

Veilig je project door

Voordat je begint aan je grote project, thuis of op de bouwplaats, is het handig om de juiste werkkleding te kiezen. Maar waar let je op? Wat voor broek, jas of schoenen je nodig hebt, kun je allemaal vinden in ons advies over werkkleding kiezen.

Maar alleen met werkkleding ben je er nog niet! Zet die doppen op je oren, bril op, handschoenen aan en gaan! Alles over persoonlijke bescherming, van mondmaskers tot helmen en van werkhandschoenen tot kniebeschermers. Ontdek het hier!

De beste gehoorbescherming bestel je eenvoudig online

Wil je je gehoorbescherming zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven