0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 25-09-23 om 02:19 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Staalborstels


6 resultaten
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Je hebt 6 van 6 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Staalborstels

Populaire filters in het assortiment Staalborstels

Je staalborstels kopen bij HORNBACH

Wanneer je een oppervlak goed schoon wilt maken kan het lastig zijn dit te realiseren met een gewone afwasborstel. Ook met een schuurspons krijg je lang niet altijd het resultaat dat je wenst te krijgen. Een goede oplossing hiervoor is het gebruik van een staalborstel. Staalborstels zijn enorm sterke borstels die je kunt gebruiken voor het grondig schoonmaken van vele oppervlaktes. Zo kan je zonder problemen roest verwijderen dankzij een staalborstel. HORNBACH biedt je een groot assortiment aan staalborstels. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

Staalborstels op een machine monteren

Het kan goed voorkomen dat je niet altijd zin hebt om met de hand een oppervlakte te reinigen. Gelukkig zijn hier tegenwoordig oplossingen voor. Diverse staalborstels kan je gemakkelijk op een machine monteren. Zo heb je staalborstels die op een elektrische slijpmachine of een haakse slijper gemonteerd kunnen worden. Hierdoor hoef je zelf nauwelijks iets te doen om een oppervlakte toch grondig te reinigen. Wil je meer informatie over onze staalborstels of het voordeel van een staalborstel? Kom dan langs in jouw HORNBACH vestiging en laat je informeren door ons vakkundig personeel.

Elektrisch gereedschap voor elk niveau

Heb je vragen over elektrisch gereedschap? Dan kan je deze vragen altijd stellen aan ons personeel in de vestiging bij jou in de buurt. Of kijk eens bij onze machinebarometer pagina voor handige tips en meer informatie van onze experts. Kortom niks houdt je meer tegen! Zorg voor de perfecte voorbereiding via de machinebarometer en start je project!

De beste staalborstel bestel je eenvoudig online

Wil je je staalborstel zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven