0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 22-09-23 om 22:27 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Persluchttackers


5 resultaten
Online bestellenReserveren & afhalen
NUAIR Persluchttacker Revolution Comby
(4)
59,90 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
BOSTITCH Tacker BT1855-E
179,00 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Advies
Spijkerpistool kiezen

Spijkerpistool kiezen

Met spijkerpistolen kun je zonder veel inspanning je spijkers en krammen in verschillende materialen schieten.

BOSTITCH Tacker SB-2IN1-E
249,00 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
BOSTITCH Tacker FN1664-E
(1)
229,00 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Je hebt 5 van 5 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Persluchttackers

Een persluchttacker kopen bij HORNBACH

De beste tacker kiezen

Bij het klussen is het niet altijd mogelijk om iets goed vast te timmeren. Om de simpele reden dat je er niet met een hamer bij kunt komen. Dan kan een persluchttacker uitkomst bieden. En persluchttackers schiet de nagels of spijkertjes met een flinke snelheid in het vast te maken materiaal. Omdat je heel doelgericht te werk gaat komen de nagels heel precies op hun plek. Een persluchttacker is een elektrische spijkermachine die op samengeperst lucht werkt. Hierdoor krijg je een krachtige uitstoot van de nagel. En komen de materialen die vast moeten gemaakt, goed vast te zitten. HORNBACH biedt je een groot assortiment aan tackers op perslucht. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

De toepassing van een persluchttacker

De persluchttacker kun je gebruiken bij het opknappen van meubels. Te denken valt aan stoelen die opnieuw bekleed moeten worden of een bankstel. Ook bij het maken van een dakconstructie of andere bouwwerkzaamheden is het gebruik van een persluchttacker een uitkomst. Verder is de persluchttacker handig als je latten op elkaar wilt maken of je schutting wilt repareren. De persluchttacker is dus niet alleen een uitkomst voor de professional, want ook de hobbyist kan er prima gebruik van maken. Wil je meer weten over de persluchttacker van jouw keuze en de toepassingen? Kom dan langs in jouw HORNBACH vestiging en laat je informeren door ons personeel.

De beste manier om te solderen?

Eenvoudig soldeerverbindingen maken. Tijdens het installeren van koperen toevoerleidingen moet je af en toe solderen! Want leidingen en de bijbehorende verbindingsstukken, de zogenaamde fittingen, moeten tenslotte een band voor het leven sluiten.

De beste persluchttackers bestel je eenvoudig online

Wil je je tackers zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!

naar boven