0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 05-03-24 om 15:03 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Nano aquarium


5 resultaten(7 varianten)
Online bestellenop dit moment niet reserveerbaar
niet online bestelbaarop dit moment niet reserveerbaar
DENNERLE Aquarium Nano Cube 10 L, 21,5x21,5x26 cm
3 varianten
Online bestellenReserveren & afhalen
Advies
Nano-aquarium inrichten

Nano-aquarium inrichten

Nano is hot! Maar let op: deze fascinerende onderwaterwereld is vooral voor de ervaren aquariumhouders. Lees hier alles over de voorbereiding, inrichting, het onderhoud en natuurlijk welke dieren geschikt zijn.

Online bestellenniet reserveerbaar
Online bestellenniet reserveerbaar
Je hebt 5 van 5 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Nano aquarium

Nano aquarium koop je bij HORNBACH

TuinIdee Aquariums voor kinderen vissen

Nanos betekent in Griekenland ‘dwerg’. En dat typeert dit aquarium dus ook. Een Nano aquarium betekent niks anders dan een klein aquarium. Een nano aquarium is vaak tussen de 30 en 50 centimeter groot. Erg handig als je een klein huis hebt, of als je niet teveel ruimte wilt besteden aan een aquarium. Een nano aquarium is zeer geschikt voor kleine visjes, garnalen en kleine aquariumplanten. Eigenlijk alles wat in een groot aquarium compleet overwoekerd en opgegeten zou worden. HORNBACH heeft een zeer groot assortiment in vissen, aquarium decoratie, aquarium planten, en aquarium onderhoud.

Hoe verzorg je een nano aquarium?

Een nano aquarium is vaak gevoeliger dan een groot aquarium. Daarom zal je je dus goed moeten inlezen om ervoor te zorgen dat je alles goed doet. Aquariumplanten zijn erg belangrijk. Zij zorgen voor zuurstof in het water en de vissen en garnalen kunnen zich erin verstoppen. Ook ziet een aquarium met planten er vaak een stuk mooier uit dan een kaal aquarium. Je moet er wel voor zorgen dat je je planten regelmatig snoeit. Anders overwoekeren ze je hele nano aquarium.

Breng je aquarium tot leven

Als je eenmaal de bodembedekking en water toegevoegd hebt, dan is het tijd de aquarium planten toe te voegen. Kijk goed naar de grootte van je aquarium, op basis daarvan kies je het aantal planten. Houd er rekening mee dat de planten nog gaan groeien, laat dus nog wat groeiruimte over. Aan de achterkant van je aquarium kan je kiezen voor hogere aquarium planten. Hier kunnen de vissen fijn in schuilen en het zorgt voor een mooie achtergrond. Aan de voorkant worden vaak wat kleinere aquarium planten gekozen. Dit zodat je uitzicht niet geblokkeerd wordt door grote planten. Je wilt immers je vissen nog wel zien. De keuze in aquarium planten is zeer groot. Neem vooral een kijkje in onze Onlineshop, of kom langs in één van onze vestingen. Ons personeel helpt je graag verder bij het maken van je keuze. En vergeet ook vooral je andere dieren niet.

Start hier je project:

naar boven