0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 05-03-24 om 01:17 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Gevelstenen


4 resultaten
Gevelsteen waalformaat vormbak rood 017-5 (lxbxd) 205x97x49 mm
(7)
0,70 € * / Stuks
(70,00 € * / m²)
Bij afname van 800 Stuks :
0,65 € * / Stuks
(65,00 € * / m²)
Online bestellenReserveren & afhalen
Gevelsteen waalformaat vormbak geel zilverzand 018-5 (lxbxd) 210x98x49 mm
Bij afname van 840 Stuks :
0,57 € * / Stuks
(57,00 € * / m²)
Online bestellenReserveren & afhalen
Gevelsteen waalformaat vormbak bruin 061-5 (lxbxd) 206x97x49 mm
(2)
0,70 € * / Stuks
(70,00 € * / m²)
Bij afname van 800 Stuks :
0,65 € * / Stuks
(65,00 € * / m²)
Online bestellenReserveren & afhalen
Overzicht
Je gevel aanpakken

Je gevel aanpakken

Je gevel wordt het hele jaar door blootgesteld aan weersomstandigheden. Brandende zon of ijzige vorst, de gevel van jouw huis dient niet alleen als bescherming tegen weer en wind, hij moet ook nog mooi zijn. Met ons prof ...meer

Vuurvaste metselsteen waalformaat (l x b x d) 212 x 105 x 55 mm
(2)
3,30 € * / Stuks
(150,00 € * / m²)
Online bestellenReserveren & afhalen
Je hebt 4 van 4 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Gevelstenen kopen bij HORNBACH

Muur metselen . HORNBACH

Is jouw gevel nodig aan vervanging toe? Of ga je een nieuwe gevel bouwen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Een gevel is het visitekaartje van jouw huis. Vaak is een gevel het eerste dat mensen opvalt als ze langs je huis lopen. Een mooie gevelsteen maakt daar een belangrijk onderdeel van. De grootte en kleur van de steen kunnen de uitstraling van je huis bepalen. HORNBACH heeft verschillende gevelstenen in haar assortiment. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent. Neem een kijkje in onze Onlineshop of bekijk de gevelstenen in het echt bij één van onze vestigingen.

De juist gevelstenen kiezen

Het kiezen van een gevelsteen kan lastig zijn. Met name door de grote impact van de keuze. Het is niet iets dat je makkelijk weer kan aanpassen. Je moet kiezen voor de juiste kleur steen en de juiste grootte. Als je de gevel compleet wilt aanpakken kan je ook kijken voor een nieuwe deur of deur kozijn. De kleur en materialen kan je op je gevelstenen afstemmen. Zo zorg je voor één geheel van je gevel. Bekijk de gevelstenen in onze Onlineshop. Of kom naar één van de HORNBACH vestigingen bij jou in de buurt. Ons deskundige personeel adviseert je graag verder.

Hulp bij metselen

Wil je graag zelf aan de slag met een muur metselen? Wij helpen je graag op weg. Ook helpen we je graag op weg in onze projectpagina Metselverbanden. Wij laten je hier twee klassieke metselverbanden zien die goed werken en al generaties lang gebruikt worden.

De beste gevelstenen bestel je eenvoudig online

Wil je je gevelstenen zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!


naar boven