0 Verlanglijst 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
e hebt deze informatie op 27-02-24 om 11:49 uur uitgeprint. Let op dat prijzen op de wereldmarkt en reacties op korte termijn de prijzen op ieder moment veranderen en deze daardoor kunnen afwijken van die op je print. Dank u voor uw begrip.

Drainagebuizen


7 resultaten(9 varianten)
MARTENS Drainagebuis kokos 80 mm 25 mtr
Martens
(1)
96,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
MARTENS Drainagebuis kokos 80 mm 5 mtr
2 varianten
Martens
(1)
41,95 € * / Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
MARTENS Drainagebuis geel 80 mm 5 mtr
2 varianten
Online bestellenReserveren & afhalen
Advies
Tuin draineren

Tuin draineren

Als water niet op de juiste manier kan weglopen, is dat een probleem voor zowel het gebouw als de tuin, tuinpaden en oprit. Hier lees je hoe je een drainage kan leggen en waar je daarbij op moet letten.

Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
MARTENS Drainagebuis kokos 80 mm 2 x 2,5 mtr
Martens
42,95 € * / Pak
(8,59 € * / m)
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenReserveren & afhalen
Je hebt 7 van 7 resultaten bekeken
Pagina 1 van 1
Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Drainagebuizen

Populaire filters in het assortiment Drainagebuizen

Drainagebuis kopen bij HORNBACH

drainage bauen

Een drainagebuis is ideaal voor het afvoer van regenwater in de tuin. Het kan grote plassen voorkomen en zorgt ervoor dat water zich moeilijker kan ophopen. Als je opzoek bent naar meerdere oplossingen voor regenwater kan je ook een kijkje nemen bij ons assortiment in regentonnen en dakgoten. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent. Neem een kijkje in onze Onlineshop of bekijk de drainagebuizen bij één van onze vestigingen. Ons personeel helpt je graag verder bij het maken van je keuze.

Regenwater handig opvangen

Een drainagebuis is eigenlijk heel simpel. Het is een buis met gaatjes erin die je in de grond moet leggen. Als water zich gaat ophopen en er komt voldoende druk dan zal het water in de buis gaan. Op deze manier kan het afgevoerd worden. De gaatjes in een drainage buis moet je eigenlijk zien als losse grond, water kan er heel makkelijk doorheen. Water kiest altijd de weg van de minste weerstand. Een drainagebuis zorgt ervoor dat je tuin en tuinaanleg er tiptop uit blijft zien. Zelfs op regenachtige herfstdagen. HORNBACH heeft een uitgebreid assortiment in drainagebuizen.

Voorkom teveel water in de tuin

Zorg goed voor je tuin! Laat alles groeien en bloeien. Dat bereik je door jouw planten voldoende water te geven, zeker in tijden van warm weer en droogte! Lees hoe je dit het beste kunt doen met onze Water in de tuin projectpagina.

De beste drainagebuis bestel je eenvoudig online

Wil je je underlayment zo snel mogelijk in huis hebben? Reserveer je producten dan direct online en haal ze af bij jouw HORNBACH-vestiging. Ook kun je de producten online bestellen in onze webshop. In dat geval wordt het een aantal dagen later thuisbezorgd. Op de hoogte blijven van HORNBACH? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Via onze nieuwsbrief vertellen wij je alles over onze nieuwste producten. Ook geven wij je informatie over de events die wij organiseren en krijg je handige projecttips. Verder lees je er onze nieuwste folder en vind je er onze projectvideo’s. Download nu ook de officiële HORNBACH-app voor iOS en Android. Je kunt al onze producten in de app vinden en die koop je dan natuurlijk met de laagste prijs. Sla je papieren kassabon in de app op als e-bon. Wordt jouw product binnen 30 dagen goedkoper, dan krijg je het verschil van ons terug. Afgesproken!


naar boven